URMARESTE FIFA WORLD CUP 2010 PE TERASA LE GAGA, ALATURI DE MUMM SI RADIO 21!

Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge, alaturi de MUMM si Radio 21 te invita sa urmaresti intreaga gala FIFA World Cup 2010.
Te pricepi la pronosticuri ? Ti-am pregatit un concurs cu multa spuma! Estimeaza scorul final al fiecarui meci, pe taloanele puse la dispozitie pe terasa Le Gaga in perioada desfasurarii acestuia, si castigi o sampanie MUMM de 750 de ml in valoare de 400 Ron.
Si pentru ca stim cat de importanta este pentru tine a 19-a editie a campionatului mondial de fotbal, am aplasat special, pe toata suprafata terasei, ecrane la care ai vedere directa, indiferent de locul in care stai. Iar in timp ce tu vizionezi meciul echipei preferate, noi vom avea grija sa iti oferim bauturi reci si mancaruri savuroase oferite de restaurantul cu un meniu pregatit special pentru serile calduroase de vara.
De pe 11 iunie pana pe 11 iulie pe terasa Le Gaga campionatul FIFA World Cup 2010 se vede altfel!
Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge – un adevarat complex destinat relaxarii tale!

Rsvp: 0727 534 242
0729 534 242

Parcul Herastrau (intrare Soseaua Nordului)
www.legaga.ro
office@legaga.ro

Parteneri Media: Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, Libertatea, www.emulte.ro, Tourist Tool, Tonight.eu, anyplace.ro, Universal Turism
Parteneri Eveniment: Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Dona

Raluca Gheorghe
PR LE GAGA