Top Shop TV, acum si in reteaua UPC

Incepand cu luna decembrie 2009, Top Shop TV poate fi urmarit si de catre abonatii UPC. Consiliul National al Audiovizualului  a acordat licenta de difuzare la inceputul anului curent, Digi TV fiind prima retea in care s-a retransmis incepand cu 1 mai 2009. Top Shop TV este un canal ce emite non stop 24/24 si este in prezent pe satelitul Intelsat 10/02. Conceptul prin care se impune postul este cel de T-commerce – cumparaturi sigure si profitabile in fata televizorului. T-commerce este un concept nou in Romania. Este, intr-o oarecare masura, varianta televizata a cumparaturilor pe internet. Reorientarea consumului populatiei din ultimii ani catre online si tv a dus la o crestere substantiala a pietei de t-commerce, Top Shop TV fiind in prezent principalul exponent al acestei piete in Romania.

Acest canal de televiziune se adreseaza unui segment variat de clienti , celor care doresc sa achizitioneze un produs vazut si testat la televizor fara a se deplasa la magazin. Astfel, cumparaturile se vor face din confortul propriului camin, acolo unde le va fi si livrat.

Top Shop TV difuzeaza in prezent spoturi pentru cele mai cunoscute produse ale sale reunite sub brandurile Dormeo, Kosmodisk  si Top Shop. Gama de produse este foarte variata, incluzand peste 300 de produse de sanatate, fitness, bucatarie, frumusete, muzica, video, DVD, auto. Este asadar o televiziune noua si inovatoare, desprinsa din peisajul cotidian al posturilor generaliste, care promoveaza produse inovatoare cu spoturi de productie proprie si internationale, venind cu promotii si concursuri cu premii substantiale adresate tuturor celor care o urmaresc.

 In prezent, Top Shop TV poate fi urmarit in retelele a peste 50 de distribuitori de servicii TV la nivel national sau regional, dintre care un operator il retransmite in reteaua sa prin tehnologia DTH (satelit), un operator prin tehnologie IPTV, 3 operatori prin tehnologia Web TV, 2 operatori in reteaua digitala terestra restul fiind operatori care il retransmit prin tehnologia analogic terestru.

 Operatorii care redistribuie Top Shop TV la nivel national sunt RCS & RDS (serviciul Digi TV Satelit) si UPC (serviciul UPC digital). Dintre operatorii regionali care preiau si redistribuie Top Shop TV, putem mentiona: Tehnoconstruct – din judetul Bihor; Volio Communications (Ilfov); Ines IPTV (Bucuresti si judetul Ilfov); DTV Media Sat (Dolj); Albada Sistem, Sat TV (Prahova); Digital Terestrial Television Seini (Maramures); Eniasan (Gorj); Son Telecom (Dambovita); Dobrotel Com (Constanta); General TVK, ETV (Teleorman). Tinta de distributie a postului o reprezinta un numar de peste 1,2 milioane de gospodarii la nivelul intregii tari pana la 31.12.2009, aceasta fiind atinsa in proportie de 95% in prezent.

 Top Shop TV este detinuta de compania Studio Moderna din Bucuresti, al carei actionar este societatea Studio Moderna Holdings BV, cu sediul in Amsterdam. Grupul Studio Moderna este prezent pe 19  piete din Europa Centrala si de Est, cu Sediul in Slovenia si activeaza pe piata din Romania din anul  2002. Din grup mai fac parte Linea Directa Communications si Teleshop Direct, companii ce ofera servicii de vanzare prin activitati de call center, Info Line si Help-Desk, programe de loializare si generare potentiali clienti, campanii de E-mailing si SMS, trimiteri postale, respectiv procesare plati.

Aurora Popa
Departament Marketing&PR
Bd-ul. Iuliu Maniu, nr. 7, Corp A, et. 4 intrarea din Vasile Milea
061072 Bucharest, Sector 6
Romania
Phone: +40 21 407 95 80; +40 721 71 95 10
Fax: +40 21 407 57 98
Email: aurora.popa@linea-directa.eu

www.studio-moderna.com; www.linea-directa.eu