ZonaBebe.Ro pe podiumul GPEC 2010

ZonaBebe.Ro pe podiumul GPEC 2010 cea mai importanta competitie in e-commerce din .RO

La doar cateva luni de la lansare, website-ul de comert electronic dedicat copiilor, ZonaBebe.Ro, se claseaza in primele trei, cele mai bune site-uri din categoria produselor destinate copiilor si bebelusilor. Rezultatul eforturilor depuse de echipa ZonaBebe.Ro au fost apreciate de cel mai draconic juriu din Romania la cea mai importanta competitie a site-urilor de comert electronic GPEC 2010.

ZonaBebe.Ro este de acum o sursa confirmata cu incredere pentru toti tinerii parinti care doresc sa cumpere articole pentru bebelusi si copii. Jurizarea confirma atat valoarea site-ului cat si usurinta in utilizare facand cumparaturile pe site o adevarata placere.

“Intrarea in finala GPEC 2010 a fost o confirmare de incredere in ZonaBebe.Ro – reusita urcarii pe podium este o confirmare a valorii acestui business care are la baza foarte multa pasiune si profesionalism. Doresc sa le multumesc celor de la GPEC 2010 pentru ceea ce fac in Romania in industria de e-commerce iar echipei mele pentru eforturile depuse!” a declarat Vasile Cosma – Director Vanzari – Active Paper SRL.

www.ZonaBebe.ro este o platforma on-line de e-commerce dezvoltata de compania Active Paper din Cluj Napoca. Active Paper are o experienta de peste 6 ani in comert electronic.