ZonaBebe.ro, o alternativă pentru părinţi

Produse de calitate pentru copii, la preturi mult mai mici.

ZonaBebe.ro ataca segmentul produselor destinate copiilor prin lansarea unei platforme de business online bazat pe o experienta de sase ani in domeniu. Punctele forte a noului magazin online sunt produsele de brand la preturi mult sub oferta altor jucatori de pe piata. Identificarea unor furnizori strategici si stabilirea unor conditii stricte de livrare face din www.zonabebe.ro un magazin online important si extrem de promt.

Un atu al magazinului online www.zonabebe.ro este progamul de fidelizare al clientilor prin acordarea de puncte de loialitate care pot sa fie transformate in cumparaturi. Fidelizarea clienţilor prin puncte de loialitate este un sistem unic pe care niciun magazin din domeniu, in România, nu îl oferă. Clienţii primesc puncte de loialitate în funcţie de valoarea comenzii! „Fiecare client nou înregistrat primeşte 70 puncte de loialitate, iar dacă acesta trimite prietenilor invitaţii de înscriere pe site-ul nostru, punctele i se vor dubla odata cu prima comanda a acestora. In acest fel un client care ne promoveaza, poate ajunge sa isi faca cumparaturile aproape gratis!” a precizat Sales Manager-ul platformei online www.zonabebe.ro

Noul magazin on-line beneficiaza si de o logistica, foarte bine pusa la punct, a gestionarii comenzilor. Fiecare comanda este ambalata, etichetata si pregatita de transport, in cel mai scurt timp, pentru a ajunge cat mai repede la client. Clientii vor putea urmarii in baza codului unic de transport – unde este la un anumit moment dat pachetul destinat lor.

www.ZonaBebe.ro este o platforma on-line de e-commerce dezvoltata de compania Active Paper din Cluj Napoca. Active Paper are o experienta de peste 6 ani in comert electronic.