ZonaBebe.ro – implineste un an in online-ul din Romania

Magazinul online “Destinat Micutilor” – zonabebe.ro implineste azi 1 Iunie un an de activitate.

 

Zonabebe.ro a reusit inca din primele luni de activitate sa atraga o plaja larga de cumparatori datorita politicii de pret scazut aplicata la un volum foare larg de produse destinate copiilor. Pe durata primului an sortimentele si brandurile au crescut de la luna la luna. Clientii online ai magazinului zonabebe.ro descoperind aproape in fiecare zi noi produse de care aveau nevoie la preturi mult sub nivelul pietei de profil. Zonabebe.ro acopera in acest moment multe sortimente de produse de la peste 140 branduri insumand peste 2000 produse.

 

Inca din prima parte a anului zonabebe.ro a fost atestata ca si magazin de incredere de catre GPEC, obtinand un punctaj onorabil in ceea ce priveste valoarea de piata a site-ului zonabebe.ro si un loc important in clasamentul site-urilor de comert electronic destinate copiilor.

 

Actiunile de marketing realizate de zonabebe.ro au fost inovative la timpul lansarii lor si unice in Romania. Sistemele de recompensare prin puncte de fidelitate acordate cumparatorilor pentru simpla inscriere pe site si pentru recomandarile facute cunoscutilor au atras un public de calitate care a beneficiat real de valoare punctelor acumulate.

 

Interactiunea site-ului zonabebe.ro cu retelele sociale a depasit cu mult actiunile celorlati competitori de pe piata. Zonabebe.ro este unul dintre primele site-uri de comert electronic din Romania care si-a dezvoltat pagina de Facebook ca platforma reala de achizitie si interactiune cu produsele.

 

“Suntem in zi de sarbatoare azi la implinirea unui an de activitate – a fost un an special in care am crescut in fiecare zi. Clientii nostri au fost principala prioritate si aceasta strategie ne-a adus puncte importante de valoare in contextul general de business. Vom pune in continuare accentul pe cererile pietei si vom face tot posibilul sa avem numai clienti multumiti!” a declarat Vasile Cosma, Sales Manager

 

www.ZonaBebe.ro este o platforma on-line de e-commerce dezvoltata de compania Active Paper din Cluj Napoca.