ZonaBebe.ro – De 1 iunie implinim 4 ani!

1 Iunie 2014 este ziua in care ZonaBebe.ro implineste 4 ani de activitate. In acesta zi minunata in care toti copiii se bucura de sarbatoare, ZonaBebe.ro vine cu un cadou cu care v-a obisnuit in fiecare an – toate comenzile beneficiaza de transport gratuit.

transport gratuit pe www.zonabebe.ro de 1 iunie 2014
Transport gratuit pe www.zonabebe.ro de 1 iunie 2014

Va invitam sa petreceti alaturi de noi in aceasta zi speciala. Veti putea alege cadouri minunate, cu adevarat folositoare pentru copiii dumneavoastra. In aceasta perioada puteti gasi pe site-ul ZonaBebe.ro o gama larga de carucioare dotate cu accesorii speciale pentru vara.
In categoria plimbare si relaxare va asteapta scaune de masina pentru copii, marsupii, premergatoare, masute, paturici pentru joaca si multe alte accesorii auto pentru copii.

A venit vara odata cu implinirea celor 4 ani la ZonaBebe.ro! Va asteptam sa alegeti din varietatea de produse destinate intretinerii copiilor pentru perioada de vara. De la imbracaminte pana la sisteme de siguranta si locuri de joaca ZonaBebe.ro este la dispozitia dumneavoastra cu idei si sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri pentru cei mici.

ZonaBebe.ro – ureaza tuturor – La Multi Ani de 1 Iunie! Va asteptam pe www.zonabebe.ro cu Transport Gratuit azi, 1 Iunie 2014 la implinirea a 4 ani de activitate!

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in acesti doi ani minunati.

Echipa ZonaBebe.ro