Ziele Mamei la Centrul Medical Focus

                                                                   In perioada 1-8 martie, la Centrul Medical Focus doamnele si domnisoarele beneficiaza de discount-uri de 10% pentru investigatii si consultatii la serviciile medicale de: Neurologie, Ecografie, Chirurgie Generala, Chirurgie Vasculara si Urologie.

Pentru celelalte specialitati Centrul Medical Focus datorita contactului cu CNAS-ul (Casa Nationala de Asigurari de Sanatate) furnizeaza tuturor pacientilor, cu trimitere de la medicul de familie, servicii gratuite. Pintre acestea se numara: Oftalmologie, Ortopedie, Diabet Zaharat si Boli de Nutritie, Ginecologie, Boli Interne, Cardiologie, Endocrinologie, Reumatologie si Oncologie Medicala.

Centrul Medical Focus este un prestator important in sfera serviciilor medicale din Bucuresti, deoarece reuneste trei aspecte care stau la baza unui act medical complet: aparatura de ultima generatie, o echipa medicala de renume si specialitati diverse: medicale, chirurgicale si imagistice.

Blocul Operator impreuna cu Compartimentul de Anestezie si Terapie Intensiva, este capabil sa efectueze interventii chirurgicale prin spitalizare de zi. In acest fel pacientul poate sa revina la domiciliu chiar in ziua interventiei medicale.

Printre tehnicile de actualitate, care diferentiaza Centrul Medical Focus de alte centre, se numara: elastografia sanului si examinarea OCT – tomografie in coerenta optica retiniana.

In perioada ZILELOR MAMEI puteti suna pentru programari la numarul de telefon:

031 711 15 15 sau 0733 072 910 / 0733 072 920

Adresa: Bd. Ferdinand nr.141, Sector 2 – Bucuresti

www.centrulmedicalfocus.ro