Zepter Romania alege Valoris Center pentru a asigura prezenta la evenimentele prilejuite de aniversarea a 25 de ani de existenta

Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de existenta, Zepter organizeaza o serie de evenimente pentru toate diviziile prezente pe piata din Romania: Zepter Home Art, Medical si Home Care. Valoris Center a fost selectat ca furnizor de servicii de Call Center pentru campaniile dedicate acestor Evenimente.

In Romania, compania Zepter International promoveaza misiunea pentru o viata sanatoasa si mai fericita. Zepter este prezenta cu diviziile: Zepter Home Art, destinate prepararii si pastrarii sanatoase a hranei, Medical pentru prevenirea si tratarea unor afectiuni, Home Care pentru transformarea locuintelor in medii perfect igienizate si Cosmetics destinate unei ingrijirii personale de exceptie

“Una din principalele directii ale strategiei noastre de business este contactul permanent al reprezentantilor nostri de vanzari cu potentialii clienti. Organizarea prezentarilor la birou reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de stimulare a vanzarilor pentru Zepter. Pentru dezvoltarea acestei linii de business, am decis sa lucram in prezent cu compania Valoris. Aveam nevoie de un partener care sa preia si sa transmita cu acuratete mesajele Zepter catre clientii si prospectii nostri si care sa ne ajute sa crestem numarul acestora. Apreciem implicarea si calitatea serviciilor livrate de Valoris care s-au concretizat in rezultate foarte bune. Suntem incantati sa gasim in Valoris un partener de incredere, permanent cu atitudine proactiva, motiv pentru care am decis extinderea colaborarii si vom desfasura impreuna campanii in cele mai importante orase ale tarii.” Florenta Mihai, Director Marketing, Zepter International Romania.

“Suntem onorati sa oferim serviciile noastre companiei Zepter Romania si multumim pentru increderea acordata. Este un proiect foarte interesant care faciliteaza comunicarea cu clientii si genereaza leaduri pentru Zepter Romania. Principalul nostru obiectiv este sa oferim servicii de calitate, sa contribuim la cresterea vanzarilor clientilor nostri si intr-un final sa crestem impreuna.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre Zepter International Romania
Compania Zepter International este lider mondial in comercializarea produsele de consum de inalta calitate prin intermediul vanzarilor directe. Gama larga de produse Zepter cuprinde: produse medicale, produse cosmetice, accesorii artistice pentru casa, produse pentru curatenia si securitatea casei, servicii bancare, asigurari si telecomunicatii, precum si produse de lux.

Despre Valoris
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Enel, Porsche Finance Group, Kyocera, Arval, Hyundai.

www.valoris.ro
contact@valoris.ro