Z Spot Media a lansat noul catalog de produse 2016-2017

Bucuresti, 03 Octombrie

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii tehnologice pentru afaceri mici si mijlocii din domenii precum productia publicitara, finisare hartie, digitizare sau din industrii conexe tehnologiilor 3D, lanseaza astazi un nou catalog de produse 2016-2017.

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, Z Spot Media a creat noul catalog de produse 2016-2017, disponibil atat in format fizic, cat si in format digital, ce poate fi accesat la adresa: http://bit.ly/catalogzspotmedia .

Catalogul contine cele mai fiabile echipamente pentru domeniul productiei publicitare si a personalizarii de obiecte, pentru diverse procese de finisare, pentru digitizare de documente si carti, precum si echipamente 3D. Pe langa acestea, include si o selectie de consumabile si piese de schimb.

Ordinea si modul de aranjare a produselor respecta in linii mari aceeasi structura intuitiva a site-ului www.zspotmedia.ro. Pentru o corelare rapida a catalogului si a website-ului, fiecare produs are atasat un cod QR ce poate fi scanat cu un dispozitiv mobil in doar cateva secunde. Astfel, prin intermediul unei cereri de oferta, puteti intra in legatura imediata cu specialistii Z Spot Media pentru consultanta detaliata.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este o companie furnizoare de solutii tehnologice pentru afaceri mici si mijlocii. Solutiile oferite clientilor acoperă domenii clasice precum productie publicitara, signalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generaÈ›ie precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa. Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro