Z Spot Media, distribuitor unic autorizat Brotherjet pe piata din Romania!

Bucuresti, 23 aprilie 2015

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara, este acum distribuitor unic autorizat ale imprimantelor BrotherJet in Romania, acestea fiind capabile sa acopere o gama foarte variata de cerinte.

Traim in era obiectelor personalizate! Fie ca este vorba de tricouri, carcase de telefon, brelocuri sau diverse cadouri, suntem inconjurati de obiecte cu imagini sau texte ce au amprenta persoanei careia le sunt destinate.

In directa legatura cu nevoile clientilor sai, Z Spot Media introduce pe piata din Romania imprimantele BrotherJet, ce ofera posibilitatea de a printa direct pe materialul suport. BrotherJet este un producator recunoscut de imprimante flatbed, ce dezvolta si imbunatateste constant tehnologii noi. Produsele BrotherJet sunt folosite pe scara larga in realizarea de obiecte promotionale (medalii, rame de fotografii, obiecte din piele), elemente de signalistica (decoratii interioare), carcase de telefon, tricouri printate si multe altele.

Modelele disponibile incepand din aprilie 2015 sunt BR-TX1800 DTG, BR-TX4880 DTG, BR-U1800 UV LED, BR-U4880D UV LED, BR-U4880-Plus UV si BR-BOT. Posibilitatile de productie sunt extrem de variate, acestea putand printa pe materiale, texturi, dimensiuni si forme variate. In functie de modelul imprimantei, materialele suport pot fi atat rigide cat si flexibile, incluzand textile, lemn, PVC, acril, ceramica, piele, sticla, cristal, cauciuc, aluminiu, cupru, etc., iar formele obiectelor variaza de la plate pana la cilindrice.

Imprimantele Brothejet sunt proiectate sa ofere calitate foarte ridicata a printurilor, intr-un timp foarte scurt. Culorile rezultate sunt vii si precise, dar si foarte durabile in timp.

Z Spot Media are o vasta experienta in domeniul productiei publicitare si a signalisticii, putand oferi consultanta de specialitate clientilor, pentru personalizarea ofertei. Firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, precum si servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro