YPC lanseaza cea mai tare tabara de transformare personala: Body & Mind Workout CAMP- O experienta de neuitat!

Tabara este o imbinare perfecta intre sport, sesiuni de dezvoltare personala, invataminte pentru un stil de viata sanatos si o minte echilibrata si nu in ultimul rand multa distractie si oameni de calitate!

Programul se va desfasura pe Valea Prahovei in perioada 5- 9 octombrie 2011, in timp ce inscrierile vor avea loc in perioada 15-30 septembrie 2011.

CINE SUNT PARTICIPANTII?

Grupul tinta al “Body & Mind Workout CAMP” este reprezentat de studenti si tineri profesionisti cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani preocupati de dezvoltarea lor personala.

DESFASURAREA PROIECTULUI:

Programul este o combinatie de workshopuri de dezvoltare personala si mult sport, lucrand atat mintea cat si corpul, pentru o armonizare perfecta. Este un program intensiv, profitand la maxim de fiecare zi si extinzand limitele participantilor.

“Suntem mandri ca in sfarsit putem lansa prima editie a proiectului BMW CAMP. A fost gandit si pregatit in detaliu si va fi implementat cu ajutorul echipei de traineri si voluntari. E un program extraordinar care suntem siguri ca va reusi sa porneasca motoarele participantilor, precum un motor BMW.” Dragos Barbalata, Project Manager BMW CAMP

Young Professionals Club (YPC) este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala membrilor sai. Prin activitatile derulate, YPC doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si derularea de proiecte sociale.

Detalii despre proiect si procesul de inscriere se gasesc pe site-ul proiectului:
http://www.youngprofessionals.ro/proiect/body-mind-workout-camp
office@youngprofessioanls.ro
0751.466.860