YourJobs.ro si-a schimbat imaginea! Bursa Locurilor de Munca – editia a treia!

Portalul national de joburi www.yourjobs.ro se relanseaza astazi, 21.02.2011 sub o noua imagine!
YourJobs.ro doreste sa fie cat mai aproape de utilizatorii sai, companii si candidati, astfel le ofera o serie de facilitati: RSS Feed, Posibilitatea de recomandare job prin Facebook, Messenger, Twitter sau chiar direct prin e-mail! Nu a fost niciodata mai usor sa trimiti un job nou catre prietenii tai!
Pentru companii, YourJobs.ro a pregatit noi criterii de cautare (Oras din Romania sau Strainatate, data inregistrarii CV-ului, nivelul de cariera al aplicantului, tipul jobului cautat sau chiar anumite cuvinte cheie specifice), iar candidatilor li se da oportunitatea sa caute liber pe site cele mai interesante job-uri disponibile!

Odata cu relansarea site-ului, echipa YourJobs.ro a preatit pentru candidati si pentru companii o Bursa a Locurilor de Munca Online – editia a treia!

Portalul national de joburi www.yourjobs.ro lanseaza in perioada 21.02.2011 – 31.03.2011 Bursa Locurilor de Munca Online!
Aceasta este cea de-a treia Editie a Bursei de Locuri de Munca Online organizata sub marca YourJobs!!!
In cadrul Bursei de Locuri de Munca Online marca YourJobs accesul este gratuit, trebuie sa ai un cont de companie sau un cont de candidat si treaba este aproape rezolvata!

Bursa Locurilor de Munca Online vine in intampinarea atat a nevoilor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca cat si in sprijinul angajatorilor care cauta persoane potrvitie pentru anumite pozitii libere in cadrul companiei.

Companiile vor putea posta anunturi gratuite de angajare in urma crearii unui cont de companie in mod gratuit. Candidatii vor avea sansa sa isi completeze on-line CV-ul, sa vizualizeze joburi postate in diferite domenii de activitate si sa aplice la joburi in concordanta cu pregatirea care o au!

Participanti: Companii – La fiecare anunt publicat de catre compania dumneavoastra primiti 5 credite PrePay gratis si posibilitatea vizualizării a 5 CV-uri din cadrul bazei de date YourJobs! – La publicarea a 5 anunturi in cadrul unei saptamani (Luni – Duminica), YourJobs va ofera sansa sa apareti la rubrica parteneri, cu un banner 125×125 pixeli, pe o perioada de 1 luna. Candidati – In cadrul YourJobs.ro vei putea gasi mii de JOB-uri potrivite pentru pregatirea ta. Trebuie doar sa iti completezi CV-ul in proportie de minimum 85% pentru a putea participa la: Bursa Locurilor de Munca Online.

Odata cu oferirea acestor oportunitati, portalul de joburi www.yourjobs.ro prezinta si o serie de informatii utile, grupate ca Articole sau Stiri, privind recrutarea si selectia de personal, negocierea salariului, intocmirea de CV-uri precum si alte informatii relevante privind piata muncii.

Intreaga raspundere pentru continutul anunturilor din cadrul sectiunii joburi revine fiecarei companii care posteaza jobul din propriul cont!
Targurile de joburi online reprezinta o modalitate de recrutare rapida, foarte ieftina si extrem de eficienta pentru companii si in acelasi timp o posibilitate de gasire a unui loc de munca bine platit pentru candidatii in cautare de locuri de munca. Acest lucru este posibil datorita mediatizarii sistematice a evenimentului in sine, mediatizare care atrage atentia candidatilor asupra oportunitatilor oferite de companiile participante.

Prin Bursa Online de Locuri de Munca se asigura o raspandire eficienta a informatiei, extrem de rapida si in atentia publicului tinta!
In comparatie cu o participare la o Bursa De Locuri de Munca Offline, Bursa Online este o metoda mult mai ieftina: companiile isi creeaza in 5 minute contul, posteaza anuntul, iar candidatii in cateva momente completeaza un CV European si vizualizeaza sute de oferte. Si toate acestea fara cozi interminabile la unele standuri si fara oameni blocati in trafic care nu ajung sa isi lase CV-ul la compania de mult vizata!

In cadrul acestul eveniment on-line, YourJobs – Specialistul tau in Cariera ii are ca PARTENERI pe:
www.publiceuroconsulting.ro – Agentie HR&Marketing
www.youracademy.ro – Academia de studii on-line!