Young Professionals Club lanseaza a II-a editie PRO KIDS ACADEMY

Investim in copii!

Asociatia Young Professionals Club lanseaza a II-a editie a programului de dezvoltare personala pentru copii PRO KIDS ACADEMY. Proiectul se va derula in perioada 4 – 15 iulie in Bucuresti.

Prin PRO KIDS ACADEMY, asociatia Young Professionals Club impreuna cu partenerii sai, doreste sa isi aduca aportul in societate prin realizarea unei schimbari pozitive in atitudinea si viata copiilor, inca de la o varsta frageda.

PRO KIDS ACADEMY este un proiect de sustinere a educatiei non-formale pentru copii care isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala, emotionala si fizica a participantilor si sa aduca pe fata copiilor nostri un zambet increzator.

Programul va cuprinde 4 parti si se va desfasura pe parcursul a 2 saptamani in care copiii vor participa la funshopuri de dezvoltare a creativitatii, relationarii si increderii in sine, la o actiune de ecologizare a unui parc, pentru stimularea sentimentului de aparteneta la comunitate, la un funshop de film-making si se va finaliza cu vizionarea filmului impreuna cu parintii in cadrul unei seri festive.

“Pe langa impactul evident asupra dezvoltarii copiilor, mizam pe un efect indirect de o mai buna comunicare a parintilor cu copii lor. Poate cel mai mare beneficiu pentru parintii copiilor participanti in proiect este satisfactia incomensurabila de a isi vedea copii veseli si plini de viata. Nu in ultimul rand, acest proiect isi doreste sa traga un semnal de alarma asupra importantei educarii copiilor prin metode participative si non-formale.” Dragos Barbalata, presedinte Young Professionals Club.

Educatia non-formala angajeaza multilateral personalitatea copilului, solicitand gandirea si afectivitatea. PRO KIDS ACADEMY, prin cursurile special concepute de psihologi si specialisti in educatia prescolarilor, vine in completarea programei sistemului educational de stat din Romania.

Young Professionals Club, fondat in 2008, este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a membrilor sai.

Mai multe informatii despre PRO KIDS ACADEMY se pot gasi pe website-ul organizatiei: http://www.youngprofessionals.ro/pka