Yamamoto Nutrition si Dorian Yates Nutrition

Introducere:

Doua mari nume de suplimente, care sunt in mod egal respectate in Europa, dar recent aparute pe piata romaneasca. Cele doua branduri ultra-premium au abordari diferite atat la capitolul materie prima si compozitie, cat si la branding.

Dorian Yates Nutrition

Incepand, in ordine alfabetica, cu DY nutrition, brandul este creat in jurul multiplului Mr. Olympia cu care firma de suplimente isi imparte numele. Calitatea produselor este una ridicata, ele fiind evidentiate prin formulele unice intalnite in anumite suplimente. Primul ar fi Hit BCAA 10:1:1, care are o concentratie neintalnita de L-Leucina.

Gainerul Game Changer Mass, vine cu o abordare total diferita fata de gainerele cu un numar de calorii mediu. El nu contine creatina sau aminoacizi neesentiali adaugati, fiind un gainer simplu, perfect pentru inceput sau pentru cineva care are deja creatina sau energizante separate.

Se observa contributia lui Dorian Yates in fabricarea produselor intrucat acestea sunt rupte din tipar si au o intrebuintare specifica, care poate rezone, sau nu cu unii client.

Pentru fanii Dorian Yates sugeram sa incercati antrenamentul creat de Mr. Olympia – linkul pe Bodybuilding.com

Yamamoto Nutrition

Este un brand “stand-alone”. Am spune tot ultra-premium, insa mai de graba este un brand de lux, intrucat costurile asociate cu productia nu sunt neaparat plafonate. Yamamoto Nurition beneficiaza de materie prima importata din Japonia, din start o tara scumpa, si sunt produse in Italia, iarasi o tara cu costuri ridicate de productie.

Rezultatul sunt niste suplimente foarte calitative si eficiente, care se adreseaza insa unei clientele cu un buget ridicat pentru suplimentele sportive.

La Protein Outlet suntem fani ai brandului Yamamoto, si am facut tot posibilul sa oferim pentru o parte din segmental de suplimente, cele mai mici preturi din Europa. Insa, asta nu impiedica gainerul Emperor Mass de 2.5 kg sa depaseasca pragul de 200 de lei.

                Printre cele mai populare produse marca Yamamoto sunt BCAA 8:1:1 si Ulei de Krill care vine cu 90 de capsule de o concentratie ridicate. Lucrul evidentiat prin mirosul puternic si textura capsulelor.

Acestea sunt doua din brandurile pe carele puteti alege la preturi promotionale de pe site-ul ProteinOutlet.ro. Ambele sunt doua variante bune, specializate, numai ca in directii diferite.