www.TravelBank.ro, un nou portal web de turism: informatii, recomandari, social media, rezervari online

Cel mai nou portal de turism din Romania, www.TravelBank.ro, s-a lansat oficial, grupand deja o serie de hoteluri cu notorietate. TravelBank.ro este o combinatie de brosura – ghid turistic si website de rezervari online. Spre deosebire de alte site-uri web de rezervari, www.TravelBank.ro promoveaza hotelurile fara a le solicita taxe pentru rezervarile online, tocmai de aceea mizeaza pe multiple castiguri si pentru clienti: oaspetii hotelurilor vor avea parte de preturi foarte mici, rezervarea lor va fi realizata in legatura directa cu hotelurile, informatiile de contact ale hotelurilor sunt expuse clar, pentru o comunicare si o transparenta complete.

TravelBank.ro ofera informatii complete despre hotelurile inscrise. Exista o serie intreaga de fotografii si multe informatii utile, pentru o cat mai buna alegere. In plus, www.TravelBank.ro gazduieste bloguri ale hotelurilor, noutati ale acestora, dar si stiri, recomandari, informatii generale din turism si timp liber.

“Un alt avantaj pe care il promovam este lipsa preluarii, stocarii, gestionarii informatiilor legate de carduri de credit, ceea ce multe site-uri internationale fac. Rezervarile pe TravelBank.ro sunt, in functie de optiunile disponibile la fiecare hotel, negarantate cu card de credit sau direct platite cu cardul, online, printr-un procesator de incredere”, spun reprezentantii www.TravelBank.ro.

Astfel, cei ce efectueaza rezervari online pe www.TravelBank.ro stiu ca datele cardurilor de credit nu ajung niciodata decat la procesator. Datele nu pot fi accesate de TravelBank.ro si nici de hotelul unde s-a efectuat rezervarea. “Rezulta o protectie financiara desavarsita”, au mai subliniat reprezentantii TravelBank.ro. Pentru rezervarea la cele mai multe dintre hoteluri, nu este deloc nevoie de un card bancar.

Rezervarile se pot face si telefonic, existand informatii de contact ale fiecarui hotel. www.TravelBank.ro nu intermediaza rezervarile, ci doar ofera canalul de comunicare intre hotel si clientul final, stabilind niste reguli de etica generala, pentru experiente cat mai placute pentru ambele parti implicate.

www.TravelBank.ro a fost realizat drept o comunitate de pasionati de calatorie, persoane active, dinamice, care isi petrec mult timp online, dar care pretuiesc cel putin la fel de mult timpul petrecut offline. Calatoriile, fie ele si de afaceri, pot incepe pe www.TravelBank.ro: pe langa informatiile generale si pe langa facilitatile de selectie, comparare si rezervare online, TravelBank.ro permite utilizatorilor inregistrati – 100% gratuit – sa isi creeze un “profil de calator”, sa comunice cu alti “calatori”, sa socializeze, sa cunoasca persoane cu aceleasi pasiuni, sa isi creeze liste de prieteni, pornind de la preferintele comune, sa isi prezinte experientele si gandurile chiar in blogul personal de pe TravelBank, sa posteze galerii intregi de fotografii din calatorii, sa discute si sa gaseasca idei sau chiar parteneri de calatorie pe TravelBank.ro si pe forumul TravelBank.

Pe langa ofertele clasice, rezervarile flexibile pornind chiar de pe homepage-ul www.TravelBank.ro, pe website exista si sectiuni care ii ajuta si mai mult pe utilizatori sa gaseasca cele mai bune oferte de calatorie. In pagina de “Pachete cazare”, se pot cauta si alege pachete speciale promovate de hoteluri: un anumit numar de nopti de cazare si ceva in plus, la preturi speciale. Pagina “Rezervari de grup” permite utilizatorilor care doresc o oferta cat mai buna pentru un numar mare de camere (minim 4), sa trimita cererea la mai multe hoteluri, selectate in functie de anumite criterii – urmand sa primeasca oferte dedicate. Aceasta sectiune este dedicata grupurilor de calatori, dar si firmelor care doresc sa primeasca mereu ofertele cele mai bune.

TravelBank.ro pregateste multe alte noutati: rubricile Last Minute si Oferta Saptamanii, sectiune de bilete transport, multe hoteluri noi, noi sectiuni si informatii, fidelizare, privilegii, concursuri, surprize.

Conturile pe TravelBank.ro se pot crea usor, direct pe website, la adresa www.travelbank.ro. Hotelurile ce doresc includerea pe TravelBank.ro pot contacta reprezentantii portalului la adresa hello @ travelbank.ro.