www.recuperari-leasing.ro, unde gasesti cele mai bune ocazii.

Cei care doresc sa achizitioneze un bun recuperat de catre societatile de leasing, nu trebuie sa mai navigheze pe diferite site-uri de anunturi pentru a gasi exact ceea ce cauta, un click pe www.recuperari-leasing.ro este suficient pentru a gasi autoturismul, utilajul sau motocicleta dorita.

www.recuperari-leasing.ro s-a lansat pentru a reuni toate aceste bunuri sub forma de anunturi de vanzare, necesitatea revanzarii lor de catre societatile de leasing provenind din numarul mare de bunuri recuperate de catre acestea.

Aici, societatile de leasing, dar si parcurile auto care comercializeaza bunuri recuperate publica anunturi de vanzare, cei interesati putand alege dintr-o oferta larga, organizata pe 3 categorii: autoturisme, utilaje, motociclete.

Echipa din spatele www.recuperari-leasing.ro este tanara si dinamica, membrii ei avand o experienta de peste 5 ani in domeniul financiar-bancar si auto. Aceasta isi propune ca portalul www.recuperari-leasing.ro sa devina in cel mai scurt timp o referinta in acest domeniu, avand in vedere conceptul sau si functionalitatile implementate. In continuare, se va preocupa de oferirea de servicii de calitate si va veni in intampinarea necesitatilor Utilizatorilor sai prin integrarea de noi functionalitati si servicii.

Echipa,

contact@recuperari-leasing.ro

www.recuperari-leasing.ro