www.qtest.ro – NOUA reprezentanta online a companiei Q TEST S.A.

Bucuresti, 27 octombrie 2009 – Q TEST S.A.,  companie specializata in servicii de instruire si evaluare,  anunta lansarea oficiala a noului website al companiei www.qtest.ro.

Q TEST SA  este specializata in  servicii de instruire, evaluare in domeniul managementului calitatii, securitatii si sanatatii muncii, protectiei mediului.
In domeniul securitatii si sanatatii in munca Q TEST SA este  abilitata  ca serviciu extern de prevenire si protectie.

“Politica firmei noastre este de a face echipa cu clientii nostri, pentru ca doar impreuna vom gasi solutii viabile pentru afaceri de succes. Clientilor nostri le oferim posibilitatea de a fi la curent cu noutatile din domeniu  prin aceasta permenenta relationare si acum  prin intermediul noului nostru website. De asemenea, prezenta noastra online va aduce un plus de vizibilitate pe langa reprezentantele noastre existente la ora actuala  in majoritatea marilor orase ale tari. Si foarte important -  calitatea a fost accea care ne-a apropiat de clienti!” declara Maria Covaci directorul general, Q TEST SA.

Q TEST ofera o gama larga de programe de instruire sustinute de lectori cu experienta, profesionisti, programe ce sunt gindite si structurate pentru a asigura participantilor o cat mai buna intelegere a principiilor sistemelor de management si a beneficiilor pe care acestea le aduc organizatiei.

Detalii pe www.qtest.ro

Contact:

telefon: +40 21.208.14.63
fax: +40 31.816.78.75
mobil:+40 721.334.703
email:office@qtest.ro
website: www.qtest.ro