www.lentilecontact.ro – aduce SOFLEX in Romania ONLINE

Bucuresti-  27 Octombrie 2009 – www.lentilecontact.ro anunta lansarea oficiala pe piata romaneasca ONLINE a lentilelor de contact produse de  SOFLEX CONTACTLENS INDUSTRIES LTD.
Astfel, Lentilecontact Romania – fidela principiului “Numai produse Originale si de Calitate ”, a introdus in oferta sa si gama de lentile produse de compania din Israel – Soflex Contactlens Industries Ltd.

Soflex dezvolta, produce si comercializeaza o gama larga de lentile de contact, solutii pentru acestea si accesorii. Paleta diversificata de produse permite purtatorilor de lentile de contact gasirea solutiei optime pentru imbunatatirea snatatii oculare. Gama lentilelor de contact Soflex cuprinde categoriile de lentile de contact multifocale, torice, terapeutice, cosmetice, prostetice si dispozabile.
Soflex produce si lentile de contact la comanda, folosind o tehnologie de taiere computerizata, de ultima generatie.

Soflex este furnizorul principal de lentile de contact pe piata de profil din Israel, exportand in peste 30 de tari din Europa, America si Orientul Mijlociu.
Soflex realizeaza produse avand cel mai inalt standard de calitate, esentiale in industria produselor de ingrijire a sanatatii, si dispune de un sistem de control al calitatii în conformitate cu directivele stabilite de catre Autoritatile Europene pentru Omologare ISO 9001:2000 şi 13485:2003.

Detalii pe www.lentilecontact.ro