www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

www.gps-auto.ro a devenit Magazin atestat GPeC , raspunzand provocarii lansate de Link 2 eCommerce, prin inscrierea la cea de a IV-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

Gala Premiilor eCommerce premiaza cele mai bune magazine virtuale din Romania. Magazinele acceptate in competitie sunt cele care respecta principiile de bune practici in e-commerce si care contribuie la dezvoltarea unui mediu online bazat pe respect si fair-play.

Prezent in mediul online de la inceputul anului 2006, www.gps-auto.ro, magazinul online al AROBS Transilvania Software, isi propune sa ofere clientilor sai produse noi, inovatoare, care sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in materie de tehnologie la preturi competitive. Oferta magazinului consta in cele mai populare branduri de sisteme de navigatie si smartphone-uri cu GPS existente pe piata: Smailo, Mio, Glofiish, TomTom, Garmin, Navroad, HTC, Apple, precum si accesorii destinate acestora.

Pe langa PND-urile (Personal Navigation Device) cu GPS si harti detaliate ale Romaniei si Europei,  in oferta www.gps-auto.ro veti regasi dispozitive GPS cu functii complexe: DVD, TV Tunner, Radio, Bluetooth, Wi-Fi.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, echipa www.gps-auto.ro este permanent pregatita sa ofere consultanta tehnica de specialitate. In cazul in care clientul este nehotarat, acestuia i se recomanda produsul care corespunde asteptărilor sale.

In urma feedback-urilor primite de la clientii magazinului, tinand cont si de evolutia pietei, www.gps-auto.ro a avut parte de imbunatatiri majore la inceputul anului 2009. Platforma pe care era construit magazinul a fost inlocuita, alegandu-se Magento eCommerce, una dintre cele mai stabile si mai sigure platforme de eCommerce. In paralel, a fost realizata o schimbare majora de design, accentul fiind pus pe lizibilitatea informatiei prezentate si pe usurinta in utilizare.

Ultimele informatii produsele noi oferite, review-uri ale dispozitivelor comercializate, cat si cele mai noi tendinte ale pietei de GPS sunt disponibile pe blogul magazinului sau pe contul de Twitter.