Workshop-urile sustinute de Filipe Carrera la Bucuresti, reprogramate pentru 31 mai si 1 iunie

Starea traficului aerian la nivel european l-a impiedicat pe Filipe Carrera sa soseasca la Bucuresti pentru cele doua workshop-uri programate in luna aprilie. Cu toate acestea, speaker-ul si-a anuntat deja prezenta la Bucuresti pe 31 mai si 1 iunie pentru a sustine cele doua evenimente: Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri si Digital Marketing – cum sa fii eficient in era digitala.

“Regretam situatia creata, insa avem convingerea ca pe 31 mai si 1 iunie participantii il vor intampina cu acelasi interes pe Filipe Carrera, la cele doua evenimente. Apreciem in mod deosebit deschiderea partenerilor nostri, care au decis sa ne fie in continuare alaturi pentru a oferi publicului din Bucuresti o experienta inedita de invatare cu un speaker de calibru international”, afirma Cornel Costea, Managing Director ProActive Solutions – organizatorul principal al evenimentelor.

Ca urmare a reprogramarii evenimentelor, lista inscrierile la cele doua workshop-uri – Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (31 mai) si Digital Marketing – cum sa fii eficient in era digitala (1 iunie) – ramane deschisa. Toti cei interesati sunt invitati sa consulte tarifele de participare, precum si pachetele speciale oferite in parteneriat cu Ziarul Financiar si Business Magazin, pe www.proactivesolutions.ro. De asemenea, informatii suplimentare privind cele doua evenimente pot fi obtinute prin e-mail la info@proactivesolutions.ro .

In organizarea acestui eveniment, ProActive Solutions se bucura de sprijinul partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, al partenerilor media exclusivi ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si al partenerilor: JCI Bucuresti, Romanian Managers, Meteor Press, PC World, Computer World,  reteaua Arhipelago, startups.ro, hr-romania.ro, Elevate, Empower, CentruldePresa.ro, CalendarEvenimente.ro, MyJob.ro, Trafic.ro .