Workshop pentru antreprenori și manageri București 23-24 februarie 2011 “Gândește profitabil! Noi provocări și oportunități pentru mediul de afaceri actual”

Asociația Oamenilor de Afaceri din România, în parteneriat cu Euroaptitudini, WIFI RO SA și Institute for Economic Promotion of the Austria Federal Economic Chamber (WIFI Austria) organizează workshopul “Gândește profitabil! Noi provocări și oportunități pentru mediul de afaceri actual” ce are loc în București miercuri 23 și joi 24 februarie 2011 la Hotel Continental, Sala Nicolae Grigorescu. Workshopul se  desfasoara in cadrul proiectului cofinantat din Fondul Social European ““Consiliere și formare profesională la standarde europene pentru antreprenori și manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622.

Workshopul se va desfășura sub forma unor dezbateri și își propune promovarea culturii antreprenoriale și dezvoltarea aptitudinilor manageriale în situația prezentă dominată de dificultăți economice . „Soluții de supraviețuire”, „Noile modele de afaceri”, „Oportunități de parteneriate”, „Surse de finanțare” sunt câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul evenimentului de către nume sonore și specialiști ai mediului de afaceri.

Înscrierea la workshop este gratuită pentru toți antreprenorii sau managerii interesați.

 

Participarea la workshop-uri oferă posibilitatea înscrierii gratuite la cursurile de dezvoltare a competenţelor manageriale şi antreprenoriale: Curs de perfecționare pentru competențe în management (10 zile) si Curs de perfecționare pentru competențe antreprenoriale (adaptarea programului antreprenorial legiferat de Ministerul Economiei și Muncii din Austria – 16 zile)

 

Înscrierile se fac până cel târziu 21 februarie 2011 la adresa contact@gandesteprofitabil.ro .

 

Evenimentul este primul dintr-o serie de 8 workshopuri ce vor avea loc în cadrul proiectului “Consiliere și formare profesională la standarde europene pentru antreprenori și manageri” cofinanțat din Fondul Social European și va avea ca invitați persoane din cadrul autorităților și a oamenilor de afaceri din România și Austria. Workshop-ul se va desfăşura şi în alte localităţi din ţară, după umătorul calendar:

Craiova – martie 2011, Iași – aprilie 2011, Sinaia – mai 2011, Sibiu – iunie 2011, Timișoara – iulie 2011

Cluj-Napoca – august 2011, Constanța – septembrie 2011.

Proiectul “Consiliere și formare profesională la standarde europene pentru antreprenori și manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622 se înscrie în Axa prioritară 3 “Creșterea adaptabilității lucrătorilor și întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

Pentru informații suplimentare:

Email: contact@gandesteprofitabil.ro 

Tel. :   021.319.72.26

www.gandesteprofitabil.ro