Workshop: Instrumente pentru dezvoltarea ta personală

Dragi prieteni,

Dacă citiţi acest articol probabil că ştiţi deja câte ceva despre ce înseamnă dezvoltarea personală şi lucraţi în acest sens. Vă felicit la modul cel mai sincer! Fără dezvoltare personală nu cred că vom ajunge prea departe, nici ca individ, nici ca ţară. Vă admir pentru că doriţi să deveniţi tot mai buni şi să ajungeţi tot mai sus.

Pentru că eu cred cu tărie că dezvoltarea personală este extrem de utilă în îmbunătăţirea calităţii vieţii, atât a noastră cât şi a celor din preajma noastră, vă invit cu drag la un workshop de 2 zile în care vom face cunoştinţă cu câteva instrumente de dezvoltare personală şi profesională. Am ales instrumentele pe care eu personal le folosesc cu succes, zi de zi.

 

Iată care sunt aceste instrumente:

 • Stările eului (concept al analizei tranzacÅ£ionale)
 • Triunghiul dramatic (concept al analizei tranzacÅ£ionale)
 • Jocurile psihologice (concept al analizei tranzacÅ£ionale)
 • Asertivitatea
 • HărÅ£ile mentale (concept NLP)
 • PoziÅ£iile de viaţă (concept al analizei tranzacÅ£ionale)
 • Retrospectiva săptămânii

 

Workshopul va avea loc în Timişoara, în următoarea formulă:

 • 28 ianuarie, intervalul orar 10-18 – prezentarea instrumentelor de dezvoltare personală
 • 29 ianuarie – intervalul orar 10-15 – sesiuni practice de lucru cu aceste instrumente*

*Înscrierea la sesiunile practice se face în ordinea înscrierilor la workshop iar numărul de cazuri pe care vom lucra depinde de numărul de persoane care vor dori să lucreze pe problemele din viaţa lor şi de timpul disponibil. Aşadar, dacă doriţi să lucraţi pe problemele din viaţa voastră, vă invit să vă înscrieţi cât mai curând posbil!

Locaţie: workshopul va avea loc în Timişoara, str. Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu), nr. 43, în încinta pensiunii Elisabetin. Dacă aveţi nevoie de o hartă, o puteţi găsi aici.

 

Facilitator:  Iosif Szenasi – psiholog, psihoterapeut (analiză tranzacţională), trainer acreditat CNFPA

 

Taxă de participare:

 • 150 lei – studenÅ£i având sub 25 de ani ÅŸi persoane care au participat la cel puÅ£in 3 seminarii organizate de mine
 • 300 lei – alte categorii de persoane
 • negociabil – vrei să participi însă nu îţi poÅ£i permite să achiÅ£i tarifele de mai sus? Scrie-mi un e-mail sau dă-mi un telefon, poate găsim împreună o soluÅ£ie care să îţi permită ÅŸi Å£ie să beneficiezi de acest workshop.

Iată datele de plată:

Destinatar plată: Cabinet Individual de Psihologie Iosif Szenasi
IBAN: RO81 BTRL 0360 1202 W636 48XX (RON)
CIF: 28252156
Reprezentând: dezv pers ian

După efectuarea plăţii, înscrie-te completând formularul de aici.

Pentru psihologi şi viitorii psihologi: workshopul este acreditat cu un număr de 10 ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Aceste ore sunt necesare pentru obţinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.

 

Cui se adresează acest workshop

Workshopul se adresează tuturor celor ce sunt conştienţi că pot avea parte de o viaţă mai bună şi doresc să facă ceva în acest sens.

Instrumentele prezentate te vor ajuta să te înţelegi mai bine atât pe tine cât şi pe cei din jurul tău. Îţi vor fi utile inclusiv pe plan profesional, indiferent dacă eşti angajat sau ai propria ta afacere. Dacă nu ai o sursă stabilă de venit în acest moment, aceste instrumente te pot ajuta să vezi de ce se întâmplă acest lucru.

Eşti pregătit să aloci nişte timp, bani şi energie pentru a-ţi crea o viaţă mai bună? Dacă da, te invit să te înscrii la seminar, chiar acum!

Pentru orice fel de informaţii suplimentare sau întrebări, îţi stau la dispoziţie. Te invit să mă contactezi prin intermediul formularului de contact.