Workshop de animatie Stop-Motion organizat de Banda Foto

Bucuresti, 10 decembrie 2010 – Banda Foto organizeaza un workshop de animatie Stop-Motion in colaborare cu Diverta Plaza Romania, luni, 13 decembrie, incepand cu ora 18:30.

Invitam pasionatii de fotografie sa trezeasca la viata instantaneele capturate prin intermediul aparatelor de fotografiat. Daca esti familiarizat cu termenul de stop-motion, atunci vei avea parte de foarte multa distractie. Daca nu ai mai lucrat cu aceasta tehnica, atunci vei avea avea parte de multa creativitate.

Fiecare participant va avea ocazia sa isi creeze propriul film de animatie stop-motion, asa ca te asteptam in Diverta Plaza Romania, luni 13 decembrie, la ora 18:30. Pentru mai multe detalii, intra pe bandafoto.blogspot.com.

***
Echipa Banda Foto este formata din cinci tineri membri, pasionati atat de fotografie, cat si de benzile desenate. Am unit cele doua laturi artistice sub aceeasi umbrela pentru a deschide apetitul fotografilor de a face apel la creativitate atunci cand se afla in fata in fata cu subiectul ales.

Va asteptam pe blogul nostru si pe pagina de Facebook.

Bandafoto.blogspot.com
Youtube.com/user/bandafoto
Facebook.com/banda.foto
banda.fotografica@gmail.com