Work test construiește pentru viitor, la CONSTRUCT EXPO 2011M

WorkTest SMA participă in perioda intre 13 si 17 aprilie la Targul international CONSTRUCT EXPO 2011 pentru a viziona ofertele din portofoliul firmei si pentru a beneficia de promotiile oferite in aceasta perioada.

Targul international CONSTRUCT EXPO 2011, se desfășoară in București la Centrul Expozițional ROMEXPO intre 13 si 17 aprilie şi se adresează tuturor firmelor care activează in domeniul construcţiilor şi publicului interesat de consultanţă şi achiziții de materiale şi sisteme, instalații şi echipamente, utilaje şi scule pentru construcții. Pe perioada desfasurarii targului vor fi disponibile oferte speciale pentru programele din
portofoliul WorkTest SMA.

Principalul domeniu de activitate al firmei, si acela care ne-a devenit domeniu de specializare il constituie montajul de gips carton (pereti despartitori, tavane false simple, scafe, bandouri, diferite modele de rigips, in functie de cerintele clientului). Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.worktest.ro!

Cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului internaţional Construct Expo 2011 – Să construim pentru viitor se desfasoara în Pavilioanele A, C1 şi C2 din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo. CONSTRUCT EXPO a devenit, de-a lungul celor 17 ani de existenta, sinonimul solutiilor eficiente pentru sectorul constructiilor din Romania. Pentru ediţia din acest an a Construct Expo şi-au anunţat participarea peste 250 de firme din 21 de ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina şi Ungaria.

Construct Expo este promotorul noilor produse şi tehnologii pentru domeniul construcţiilor în România. Construct Expo este promotorul noilor produse şi tehnologii pentru domeniul construcţiilor în România.

SC WorkTest SMA SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, inregistrata in Slatina, judetul Olt, in anul 2009, in scopul continuarii activitatii in Romania, ca urmare a desprinderii din alta societate comerciala cu peste 5 ani de experienta pe piata amenajarilor interioare.

Persoana de Contact

Smaranda Marinica
Tel : 021-335-1214
0724 021 393
Adresa de mail : office@worktest.ro