Work-Life-Balance Gala companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților

 

Evenimentul “Gala companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților” face parte dintr-un proiect interesant pe care îl finalizăm acum, și anume “Creşterea performanţelor angajaţilor şi managerilor prin activităţi de îmbunătăţire a adaptabilităţii şi flexibilităţii”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”
În cadrul acestei gale speciale, care a avut loc în data de 08 Februarie la Hotel Intercontinental București, am premiat companiile care investesc în dezvoltarea şi motivarea angajaţilor, care se implică în creşterea performanţei angajaţilor lor prin activităţi dedicate echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală și care bineînțeles s-au înscris în competiția pe care am lansat-o la sfârșitul lunii Noiembrie 2011.
Fiind specializați în servicii de resurse umane cu impact la nivelul performanţei individuale şi organizaţionale, ne-am dorit să încununăm acest proiect cu una dintre cele mai importante competiţii pentru companiile care pun accent pe resursa umană şi performanţa ei în contextul implicării în viaţa echilibrată a angajaţilor.
BestJobs a fost partenerul media al acestui eveniment.
Competiţia s-a adresat companiilor care își doresc să fie recunoscute ca ANGAJATORI de TOP datorită investiției în dezvoltarea şi motivarea angajaţilor pentru performanţă, companiilor care au peste 100 de angajaţi şi care doresc să se implice în creşterea performanţei angajaţilor lor prin activităţi dedicate echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală.
Au existat trei categorii ale competiţiei, în fiecare categorie companiile fiind grupate în funcţie de numărul de angajaţi:
• Companii care au un număr de angajaţi între 100 şi 250
• Companii care au un număr de angajaţi între 251 şi 500
• Companii care au peste 500 de angajaţi
Câștigătorii au fost:
Categ. 100-250 ANGAJATI

LOCUL I – S.C. PAYPOINT SERVICES S.R.L.
LOCUL II – S.C. CHEQUE DEJEUNER ROMANIA S.R.L.
LOCUL III – S.C. BRENNTAG S.R.L.

Categ. 250-500 ANGAJATI

LOCUL I – S.C. CARGILL AGRICULTURA S.R.L.
LOCUL II – SCC SERVICES ROMANIA
LOCUL III – S.C. FABRYO CORPORATION S.R.L.

Categ. Peste 500 ANGAJATI

LOCUL I – S.C. MAX BET S.R.L.
LOCUL II – BUILDING SUPPORT SERVICES

Premiile Speciale

Premiul special al Juriului – S.C. FABRYO CORPORATION S.R.L.
Premiul special pentru cea mai mare medie obÈ›inută la feedback-ul dat de angajaÈ›i – S.C. CHEQUE DEJEUNER ROMANIA S.R.L.

Planurile noastre în ceea ce privește acest eveniment sunt foarte ambițioase. Ne dorim cât mai mulți parteneri în această acțiune, pe care ne-am propus să o desfășurăm anual și cât mai multe companii participante care să împărtășească din experiențele lor, să investească în dezvoltarea oamenilor și în motivarea lor. Ne definim prin preocuparea deosebită pe care o avem pentru angajați și performanța lor și de aceea ne dorim să facem echipă cu toate companiile orientate în aceeași direcție.

Pentru informaţii suplimentare privind proiectul, o puteți contacta pe Dana Tudor – Business Development Manager, Dynamic Human Resources, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Etaj 4, Sector 6, București, Tel.: 021 335 50 83,
E-mail: office@dynamichr.ro; www.dynamichr.ro; www.flexi-training.ro.
Mai multe detalii despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013 pot fi aflate accesând site-ul www.fseromania.ro.