Woodyland – un nou furnizor de jucarii din lemn pe site-ul www.Jucariidinlemn.com!

Peste 100 de noi produse sunt acum disponibile pe site-ul de cadouri si jucarii din lemn – www.jucariidinlemn.com, toate produsele sunt in stoc si asteapta sa se intalneasca cu micii parteneri de joaca! Woodyland este producatorul celor mai multe dintre noile produse, avand centrul de design, productie si logistica in Cehia. Woodyland respecta standardele de siguranta si utilitate ale jucariilor conform certificarii “Safe Toys”. Monitorizarea proceselor de productie este realizata de INSTITUTE FOR TESTING AND CERTIFICATION, cu activitati in Cehia si alte 15 tari din toata lumea.
Noile produse sunt dedicate prichindeilor de 2-6 ani si le ofera prilejul de a invata intr-un mod distractiv despre forme geometrice si animale, pot construi puzzle 2D si chiar 3D cu Scufita Rosie sau ferma animalelor, pot imbraca ursuleti sau papusi, pot invata semnele de circulatie si apoi sa se joace cu masinutele si trenuletele din lemn. Pentru fetite, din gama WOODYLAND va oferim o colectie completa de accesorii (bratari, coliere, agrafe de par, albume foto, suporti de creioane, calendare), casute de lemn pentru papusi si seturi educative de bricolaj.
Despre WoodyLand:
Conceptul Woodyland este bazat pe o experienta de lunga durata in crearea jucariilor din lemn. Pe langa calitatea si siguranta jucariilor, produsele Woodyland se axeaza pe dezvoltarea copiilor in diferite momente ale vietii lor, in ceea ce priveste imbunatatirea abilitatilor motorii, de invatare si psihologice. O mare parte a colectiei Woodyland este realizata in Republica Ceha, folosind traditia indelungata a acestei tari in a produce jucarii din lemn. Toate jucariile sunt testate la cele mai inalte standarde internationale si marea majoritate a jucariilor sunt incluse in programul numit “Safe Toys”.
Designul jucariilor a fost creat pe baza consultarilor cu studenti de la scoli de design, colaborare care inca este activa. Rezultatul cooperarii a fost onorat in cadrul unei expozitii de profil din anul 2006, unde a fost pentru prima data cand jucaria “Woody” a primit evaluarea de “Jucaria anului 2006”.
Despre Jucariidinlemn.com
Magazin virtual de cadouri si jucarii din lemn pentru copiii intre 6 luni si 10 ani. Site-ul cuprinde categorii diverse de jucarii: pentru camera copilului, jocuri educationale, instrumente muzicale, masinute, trenulete, avioane, casute pentru papusi, puzzle, bijuterii din lemn si accesorii. Aceste jucarii sunt realizate din lemn, bumbac si cauciuc natural – viu colorate, non-toxice si biodegradabile.