Weekend sportiv dedicat inotului la Decathlon!

Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesionisti si de aceea organizeaza in fiecare sfarsit de saptamana din timpul verii weekend-uri sportive de practica si initiere. La toate aceste activitatii accesul este gratuit.

In zilele de 17 si 18 iulie, intre orele 11 si 18 iubitorii sportului sunt asteptati la magazinul Decathlon din Bd. Iuliu Maniu, nr.546-560. Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la cursurile de inot oferite de instructorii Dectahlon. Pe parcursul celor doua zile clientii Decathlon vor beneficia de oferte speciale la articolele destinate acestui sport.

La nivel mondial, DECATHLON reuneÅŸte peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naÅ£ionalităţi. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de inovaÅ£ie îşi desfăşoară activitatea 600 de ingineri, aflaÅ£i în permanentă căutare de soluÅ£ii ÅŸi inovaÅ£ii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Din 1996 Decathlon îşi creează propriile mărci, în prezent în număr de 14, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preÅ£uri accesibile, folosind o tehnologie de vârf. DECATHLON comercializează, în acelaÅŸi timp, ÅŸi produse ale principalelor mărci internaÅ£ionale: NIKE, ADIDAS, PUMA, ASICS, SHIMANO, DAIWA, COLUMBIA, SPEEDO…