Weekend sportiv dedicat baschetului la Decathlon

Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesionisti si de aceea organizeaza in fiecare sfarsit de saptamana din timpul verii weekend-uri sportive de practica si initiere. La toate aceste activitatii accesul este gratuit.
In zilele de 25 si 26 septembrie, iubitorii baschetului sunt asteptati la magazinul Decathlon din Bd. Iuliu Maniu, nr.546-560. Pe parcursul celor doua zile clientii Decathlon vor beneficia de oferte speciale la articolele destinate acestui sport. De asemenea, sambata si duminica, intre orele 11 si 18, vor avea loc diferite concursuri.
La nivel mondial, DECATHLON reuneste peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. DECATHLON comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de inovatie isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Din 1996 Decathlon isi creeaza propriile marci, in prezent in număr de 14, in spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preturi accesibile, folosind o tehnologie de varf. DECATHLON comercializeaza, in acelasi timp, si produse ale principalelor marci internationale: NIKE, ADIDAS, PUMA, ASICS, SHIMANO, DAIWA, COLUMBIA, SPEEDO…