Week-end dedicat activitatilor sportive la Decathlon!

Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesonisti si de aceea organizeaza weekend-uri sportive pentru practicare si initiere. La toate aceste activitati accesul este gratuit.
In zilele de 12 si 13 martie , intre orele 11:00-18:00 iubitorii sporturilor sunt asteptati in magazinele Decathlon din B-dul Iuliu Maniu, nr. 546-560 si din B-dul. Metalurgiei , nr. 12-18. Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la activitati sportive precum: concurs de biciclete printre jaloane, baschet, darts, jonglerii cu mingea, concurs rollnet, instalare cort 2 secunde, stepper si y-golf.
De la crearea sa in 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: “Sa faca accesibila tuturor placerea prcaticarii sportului”. La nivel mondial Decathlon reuneste peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. Decathlon comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de inovatie isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Produsele Decathlon contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor. Fiecare produs reprezintă o alternativă viabilă la produsele deja prezente pe piaţă, prin tehnicitate şi satisfacerea necesităţilor oricărui sportiv.
Din 1996 Decathlon îşi creează propriile mărci, în prezent în număr de 18, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preţuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf. Decathlon comercializeaza, in acelasi timp, si produse ale principalelor marci internationale: Nike, Adidas, Puma, Asics, Shimano, Daiwa, Columbia, Speedo etc.