ACIPHOSTING – Gazduire pagini web

Servicii de Web Hosting si Domenii Web .

 

In calitate de director in cadrul companiei ACIPHOSTING este de datoria mea sa ma asigur ca fiecare client primeste un pachet de servicii profesionale si sprijinul intregii mele echipe 24 din 24 pe toata perioada contractuala.

In ultimii ani de activitate, am invatat ca increderea in noi se castiga in timp si indiferent daca sunt zeci sau sute de companii care ofera servicii similare, trebuie sa constientizam ca o tehnologie avansata sau un website frumos desenat nu face dintr-un serviciu sa fie cel mai bun sau la cel mai inalt standard de calitate fara ajutorul unei echipe de profesionisti dedicati muncii pe care o fac.

In compania noastra incercam sa imbinam avantajele tehnologiei de ultima generatie obtinuta in centrul de date Scalis cu profesionalismul intregii noastre echipe.  Suntem fericiti cand aflam de la clientii noastrii ca ne considera un partener de afaceri de incredere nu doar un simplu furnizor de servicii web.

Speram  ca pe viitor ne veti oferi privilegiul de a lucra impreuna la dezvoltarea proiectelor dumneavostra online si va asiguram calitate si promtitudine in tot ceea ce o sa relizam impreuna.

Precup Vasile,
Director IT, ACIPHOSTING ROMANIA