Vrei siguranta! Oferta extraordinara pentru restaurante, cafenele, baruri si cluburi!

Toate activitatile extraordinare si toate ideile extraordinare au un inceput de cele mai multe ori ridicol. Activitatile exceptionale iau nastere de cele mai multe ori la un colt de strada sau in spatele usii unui restaurant.

Pentru toti cei care doresc sa se simta in siguranta, pentru toti cei care doresc sa se dedice clientilor, NEI GUARD vine cu o oferta exceptionala pentru securitatea locatiei restaurantului, cafenelei, barului sau clubului in care multe idei pot aparea!

Vrei siguranta? Incearca oferta noastra exceptionala!

Click Aici!

Intreaba-ne!

NEI GUARD alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, bazându-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie, paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate si protectie din România, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neiguard.ro – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A, Sector 1, BucureÅŸti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99