Vrei sa-ti faci un service auto, cum il echipezi ?

Achizitionarea de scule si echipamente reprezinta intotdeauna o decizie importanta pentru fiecare client. Investitia este una consistenta, iar intrebarile pe care le suscita o asemenea decizie sunt foarte numeroase. De aceea, EuroQuip International vine in intampinarea clientiilor sai prin oferirea unei serii de promotii la scule si echipamente auto provenite de la furnizori de renume mondial: Rotary, Sealey, Usag, Millibar, Usi, Blackhawk, Ravaglioli, Prevost, Tecalemit, Dexion, etc.

echipare-service

Cu o experienta de 12 ani pe piata echipamentelor pentru service auto, EuroQuip International este unul dintre cei mai importanti distribuitori de scule si echipamente pentru service-uri auto din Romania. Pe site-ul www.euroquip.ro, internautul poate gasi o gama diversificata de scule si echipamente auto: scule de mana si echipamente usoare, echipamente de diagnoza, elevatoare si cricuri de canal, compresoare, echipamente de echilibrat si dejantat roti, standuri de franare si de directie, cabine de vopsit si multe altele.

Prioritatea numarul unu a acestui distribuitor de scule si echipamente este satisfacerea tuturor solicitarilor clientilor sai si livrarea unor echipamente performante. Euro Quip ofera o gama foarte bogata de scule si echipamente auto, avand posibilitatea de a dota complet orice service. In acelasi timp, asigura suportul tehnic si logistic necesar operarii si intretinerii produselor distribuite, precum si montarea echipamentelor, scolarizarea personalului ce le utilizeaza si interventia tehnica in cazul producerii unor defectiuni.

Partenerii www.euroquip.ro beneficiaza acum de promotii la scule si echipamente auto!

Telefon: 021.233.38.86
E-mail: vanzari@euroquip.ro, contact@euroquip.ro
Website: www.euroquip.ro