Vrei sa fii vizibil on-line! Alege unul din pachetele On-line Basics!

Vrei sa fii vizibil on-line? Urmaresti optimizarea traficului pe site-ul tau de prezentare? Bugetele sunt prea mici pentru comunicare? Alege unul din pachetele on-line basics special create pentru tine! On-Line Basics – 3 pachete de la Pandorra Business Management!

Astazi internetul evolueaza din ce in ce mai rapid, astazi web site-ul companiei tale reprezinta cartea ta de vizita si unul dintre primele contacte cu serviciile si produsele pe care le poti oferi. Doar ca uneori trebuie sa oferi cartea de vizita. Ca un raspuns la necesitatea crescuta a prezentei on-line a companiilor Pandorra Business Management lanseaza produsul On-line Basics:

  • Prezenta on-line cu investitii minime
  • Promovare targeta in prima faza din surse free, fara costuri suplimentare pentru client
  • Monitorizare si raportare a inregistrarilor efectuate
  • Centralizarea oportunitatilor de promovare on-line functie de obiectivele clientului.

Incearca unul dintre pachete si poti beneficia de avantaje de imagine cu costuri minime:

Alege cartea de vizita care ti se potriveste!

Pandorra a luat nastere pornind de la ideea ca in spatiul cotidian actual, in care similaritatea produsului şi amalgamul de comunicare creează confuzie, este nevoie de altceva pentru a fi remarcat. Experienta ei se intemeiaza pe toate acele lucruri aparent lipsite de importanta dar care privite in ansamblu adauga valoare si unicitate.

Viziunea ei este ca fiecare companie, fiecare individ si orice actiune sau gest sunt unice prin context si continut, iar ea naste idei care sa ofere posibilitatea reinvierii personalitatii la nive­lul corporate. In viziunea Pandorrei companiile sunt persoane, cu personalitati dintre cele mai diferite care se bucura, plang sau sufera de nostalgie si de aceea ea ofera variante pentru toate starile emotionale si incurajeaza comunicarea lor catre piata.

Pandorra Business Management te incurajeaza sa fi altfel. Se spune ca o stare opusa senti­mentului de iubire este indiferenta iar Pandorra te incurajeaza sa vorbesti, te incurajeaza sa aplici solutii “out of the box”. Pentru Pandorra INDIFERENT nu face parte din vocabular. In multitudinea de evenimente care ne inconjora, in amalgamul de mesaje si in sutele de decizii pe care trebuie sa le luam in fiecare zi Pandorra Business Management insemana totul mai putin INDIFERENTA.

Am invatat din viata noastra personala si profesionala ca uneori lucrurile mici fac diferenta atunci cand construiesti lucruri mari. Uneori lucruri mici pot insemna sa ai un hobby care iti poate aduce idei atat in viata personala cat si in cea profesionala, uneori lucruri mici pot insemna oameni care sunt pur si simplu altfel si uneori lucrurile mici sunt cele pe care nu le observam in excursia noastra. Ca si in viata si in management…..atunci cand uitam de lucru­rile mici se poate sa cada business-ul sau compania…..Indrazneste sa explorezi managementul precum o lectie de viata…..S-ar putea sa fii surprins…….

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.managementpuzzle.ro

Pentru mai multe detalii: pbm@pandorra.ro