Vrei sa dai burta jos?! Ce sa nu faci

Odata cu apropierea verii marea dorinta a tuturor oamenilor este sa mai dea o haina jos si sa isi etaleze corpul la soare. Sa se relaxeze pe marginea piscinei, sa joace volei cu prieteni, sa iasa la un gratar la iarba verde, sa faca plimbari cu barca pe lac, sa se de-a cu rolele sau orice alta activitate care se realizeaza afara, sub soarele cald al verii.

Insa cu cat de mare e aceasta dorinta cu atat de mare e si frustrarea ce ne cuprinde cand ne gandim la cum arata mijlocul nostru. Suntem ingroziti de faptul ca peste iarna am mai pus cateva kilograme care se vad toate pe burta. Ne cuprinde groaza ca acum colacelul nostru este mai mandru ca niciodata si se apropie vremea cand nu mai putem sa il ascundem sub hainele largi.

Avem planuri bine puse la punct de a reusi sa dam jos cativa centimetrii din talie. Suntem determinati de frustrarea noastra sa facem zeci de abdomene pe seara, sute de abdomene pe saptamana si sa renuntam la a mai manca dupa ora 19.00. Incepem hotarati acest program, suntem entuziasmati de rezultatele bune pe care sigur le vom avea, il urmam cu mare mare strictete si chiar daca nu avem asa mult chef il facem si in ziua a cincea de cand am inceput. Il facem asa cum ne-am propus tot la doua zile, zeci si zeci de abdomene unele dupa altele. Febra musculara ne pune stapanire pe burta, ne impiedica sa reusim sa ne aplecam sau chiar sa radem, insa nu conteaza suntem bucurosi ca macar asa stim ca ne-am lucrat abdomenul. Dupa 2 sau cel mult 3 saptamani de astfel de rutina, motivatia noastra se pierde si nu pentru ca nu simtim febra musculara ci pentru ca nu vedem nici un rezultat. Suntem demotivati, lipsiti de energie, la fel de grasuti si pe deasupra incepe sa ne doara si spatele.

Zecile de minute in care ne-am straduit, am rosit si transpirat, sutele de abdomene pe care le-am facut, si toate momentele acelea in care am suferit cu zambetul pe buze, toate la un loc nu au dat nici macar un rezultat.

Dar de ce oare? Oare de ce zecile de abdomene nu ne ajuta, oare de ce un exercitiu a carui nume zice exact ce face nu te ajuta sa obtii ceea ce vrei? De ce e atat de greu sa ai un abdomen definit si o talie subtire?

Descopera ce anume sa nu faci daca vrei sa dai burta jos, Exercitii abdomen pe care trebuie neaparat sa le eviti si alcatuieste-ti, impreuna cu www.antrenorulmeupersonal.ro, o strategie inteligenta astfel ca anul viitor sa nu mai te confrunti cu aceleasi probleme.