Vrei o vitrina frigorifica? Iata ce trebuie sa stii

Vitrina frigorifica este un concept foarte atragator. Pentru pasionatii de bauturi ce trebuie tinute la rece, vitrinele frigorifice sunt locul perfect la care pot apela cu incredere in sezonul cald. Pentru colectionari, in vitrine frigorifice vei gasi bauturi despre care nu stiai ca exista. Daca vrei insa sa stii mai multe despre aceste aparate de refrigerare si daca vrei sa-ti cumperi una, iata cele mai importante puncte:

Specificatiile de baza si lucrurile extra

La fel ca in cazul frigiderelor sau combinelor frigorifice, este foarte important ca cea mai buna vitrina frigorifica pe care o alegi sa dispuna de dezghetare automata, deoarece te va ajuta sa scapi de foarte multa munca suplimentara pe care o necesita dezghetarea manuala.

Totodata, nivelul de zgomot este un alt aspect pe care trebuie sa il verifici, deoarece ori tu, ori vanzatorul sau clientii vor sta destul de mult in preajma ei. Nu uita nici de termostatul care ar trebui sa fie reglabil, deoarece te va ajuta sa alegi temperatura in functie de nevoie.

Iar pentru ca produsele tale ar trebui sa fie mereu pastrate in cele mai optime conditii, opteaza pentru o vitrina frigorifica care sa dispuna de garnitura antibacteriana, conceputa in mod special pentru preveni formarea bacteriilor si a mucegaiului. Asta nu inseamna ca vei curata mai rar interiorul vitrinei frigorifice, ci doar ca o vei face mai eficient.

Ce capacitate si ce forma are la interior

O vitrina frigorifica buna poate avea o capacitate de depozitare care se incadreaza de la 120 de litri si pana peste 300 de litri, modelul cel mai potrivit pentru tine fiind ales in functie de nevoile tale. Structura interna a vitrinei frigorifice este si ea importanta, deoarece iti permite sa aranjezi produsele intr-un mod cat mai organizat si prin care sa profiti cat mai mult de volumul total.
De asemenea, rafturile ar trebui sa fie usor de indepartat, nu numai pentru a face loc altor produse, ci si pentru a le putea curata mai usor.

Ce garantie are

Vorbesc despre un produs pe care vei plati probabil peste 1500 de lei, motiv pentru care nu ar trebui sa ignori aspecte precum garantia. De aceea, alege sa cumperi o vitrina frigorifica buna dintr-un magazin de incredere, astfel incat conditiile garantiei sa fie respectate. Nu alege magazine no-name, ci orienteaza-te spre marii retaileri de vitrine frigorifice, eMAG sau altii, care nu-si permit publicitatea negativa pentru nerespectarea unui astfel de contract intre parti. In plus, marii retaileri iti pot oferi discount-uri generoase, mai ales daca alegi sa cumperi mai mult de o vitrina frigorifica.