Vrei fund rotund si ferm? Fa exercitiile corecte

Cand vine vorba de partea posterioara a corpului nostru nu multi dintre noi ne putem mandri cu ceea ce avem. E o problema des intalnita atat la femei cat I la barbati.

Femeile in special sunt cele care au cele mai mari batai de cap cu aceasta zona deoarece se cunoaste faptul ca la prima vedere 37% din totalul scorului de atractie in ochii sexului opus este dat de aspectul derrierului.

Si pentru ca e atat de important pentru a atrage privirile barbatilor, femeile isi concentreaza o mare parte din energie pe modul in care arata sau se dezvola fundul lor.

Unele femei recurg la masaje si crème minune si cheltuie sute de lei pe tratamente de stimulare a zonei posterioare doar ca in cele din urma sa constate ca forma fundului e aceeasi insa banii in buzunar sunt mai putini.

Multe femei urmeaza clase de aerobic, zumba sau kangoo jumps in speranta ca zecile de exercitii de la orele respective sa le lucreze si sa le tonifieze posteriorul. Pleaca inspre sala pline de entuziasm si inredere, lucreaza din greu, transpira din toate orificiile, uda toate hainele si la sfarsitul antrenamentului sunt atat de epuizate ca abea mai pot vorbi. Dar toata munca pe care o depun in aceea sala de aerobic, toate picaturile de sudoare si efortul fizic nu reuseste sa le obtina o forma mai ferma si ridicata a fundului lor.

Problema majora cand vine vorba de antrenarea fundului este ca majoritatea exercitiilor care sunt considerate ca tintesc cu precadere fesele, nu o fac.

Aceasta face parte din mituri fundului perfect si daca vrei ca efortul tau sa nu fie in zadar sis a descoperi solutia pentru un fund rotund si ferm ai face bine sa afli adevarul despre exercitii pentru fese rotunde si ferme, in articolul aparut pe www.antrenorulmeupersonal.ro