Vom sarbatori la Taj Restaurant Primavara …Martisorul…Femeia…

Metafore si simboluri, in poezie, muzica, pictura…toate venerand si avand in centrul lor FEMEIA. Chipul femeii se arata ca un simbol al biruintei, pacii si iubirii in lume, iar luna Martie debuteaza cu doua sarbatori care o au in centru.

Doamnele si Domnisoarele sunt asteptate sa sarbatoreasca alaturi de noi 1 Martie, la Taj Restaurant, fiind momentul in care dorim sa va oferim un martisor aurit, o floare si nu numai..Petrecerea dedicata femeii ,pe 8 Martie, va fi deschisa printr-un concert live Mandalay,  “Inima e o floare de lotus”! Vom creea o petrecere unica prin sunet si culoare, veti fi incantati de arome si miresme exotice, reinviind atmosfera desprinsa din lumea povestilor cu fachiri si maharajahi, oferindu-va o experienta unica!

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice,castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti” , decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Dorim ca fiecare vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmec si romantism exotic!

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 07448 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site: www.tajrestaurant.ro