Volkswagen Scirocco, perfect in fiecare zi

Nu sunteti dispus sa va asumati riscuri.
Si nici nu este nevoie! Pentru ca Scirocco nu va permite sa va asumati niciun risc, fiind un model Volkswagen autentic. Ceea ce inseamna ca respecta cerinte stricte in domeniul calitatii, cu tehnologie de ultima generatie si o atentie deosebita acordata detaliilor. Ce inseamna aceste aspecte pentru dumneavoastra? Sportivitate maxima. Pentru un model compatibil fara restrictii pentru fiecare zi.

Consum minim.
Cine isi concentreaza in mod corespunzator puterea, are de castigat. Este motivul pentru care Scirocco, chiar si in cea mai puternica varianta de motorizare, se multumeste cu un consum de maxim 7,6 litri la 100 kilometri*. In conditiile unei dinamici remarcabile de rulare. Si al unor emisii minime de CO2 de maxim 179 g/km. Sportivitate remarcabila. Dar performantele nu se opresc aici: cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG cu sapte trepte, disponibila optional, permite reducerea semnificativa a consumului de carburant in comparatie cu cutiile manuale conventionale, fiind obtinute totodata performante sportive maxime.

Spatiu maxim de depozitare.
Scirocco are un hayon impresionant. Iar in spatele acestuia au loc multe bagaje. Gratie dimensiunilor generoase ale hayonului, spatiul poate fi valorificat fara restrictii si puteti incarca masina foarte usor. Daca nu este suficient un volum al portbagajului de 292 de litri, prin suprafata utila de incarcare, bancheta spate rabatabila ofera mai mult loc.

Siguranta maxima.
Din punct de vedere al sigurantei, Scirocco se remarca prin sportivitate autentica, oferind asistenta prin sistemul electronic de control al traiectoriei ESP. Impreuna cu sistemul anti-blocare ABS, sistemul de control al tractiunii ASR si blocarea electronica a diferentialului, sistemul confort de asistenta la franare, precum si functia de redresare a directiei, nu va pierdeti echilibrul nici in situatii dificile. Aveti la dispozitie airbaguri pentru sofer si pasager cu posibilitatea de dezactivare a acestuia din urma si sistemul de airbag cortina pentru pasagerii de pe locurile din fata si din spate, inclusiv airbaguri laterale, de care nu veti avea nevoie cu siguranta.
* Valorile referitoare la consumul de carburant si la emisii au fost determinate conform prevederilor din directiva UE 80/1268/CEE in vigoare.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi