Volkswagen primeste distinctia L.E.A.D.E.R. 2010

• Volkswagen este lider in tehnologie si produse durabile.

Automotive News Europe si Automotive Intelligence Center din Bilbao, Spania au distins Volkswagen cu un premiu nou si foarte important in bransa, pentru tehnologiile si dezvoltarea produselor durabile. Acordat saptamana aceasta pentru prima data, premiul a fost preluat in numele Grupului de Dr. Ulrich Hackenberg, membru al Consiliului de Administratie Volkswagen, responsabil pentru Divizia de Dezvoltare.
‘Volkswagen si-a stabilit obiectivul de a deveni cel mai inovator producator auto de volum din lume. Un premiu ca acesta, acordat de juriul de experti de la Automotive News Europe si new Automotive Intelligence Center, ne arata ca suntem pe drumul cel bun’, a declarat Dr. Hackenberg in cadrul decernarii de la Bilbao. ‘Lumea auto se afla la inceputul unei noi ere: materiile prime limitate, economiile emergente puternice si cerintele ecologice stricte confrunta aceasta industrie cu provocari enorme. Din aceste motive, va pot asigura ca Volkswagen Group va continua sa urmeze calea pe care deja se afla.’
Premiul L.E.A.D.E.R. a fost prezentat in acest an la Congresul Automotive News Europe de la Bilbao. Automotive News Europe si Automotive Intelligence Center planuiesc sa acorde anual acest premiu.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. Incepand cu anul 2010 Scorpion devine si distribuitor al marcii Seat. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Seat si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi