Volkswagen Polo, expresia propriei personalitati

Asumarea stilului de viata. Libertate individuala de actiune. Simbolul statutului sau pur si simplu o solutie pentru mobilitate. Indiferent de conceptia dumneavoastra fata de automobil – un lucru este cert – un autoturism este si ramane si un simbol. Alegeti o solutie inconfundabila: Volkswagen Polo.

Pregatit pentru o noua clasa: Volkswagen Polo.
Prin design-ul rafinat, proportii bine definite si standarde foarte ridicate de calitate, Polo a pus bazele unei noi clase. Cu multa dragoste fata de detalii si dorinta de perfectiune, Polo reprezinta alegerea perfecta pentru cei care vor sa evite orice risipa si, din punct de vedere optic, o sarbatoare pentru toti cei pasionati de estetica. Cel mai bine ar fi sa va configurati singuri modelul dumneavoastra Polo – si sa beneficiati de standardele unei noi clase.

Forta. Impresie.
Uneori este suficienta o singura privire pentru a obtine o imagine clara – Polo este un candidat care atrage frecvent atentia. Pentru ca designul sau remarcabil ne face sa descoperim mereu ceva nou. Caracteristic. Fascinant. De exemplu caroseria sa care denota forta. Farurile dispuse usor transversal, imbinate cu banda lata formata de lamelele de culoare neagra pentru protectia radiatorului sau liniile atletice ale portierelor.

Fiabil. Credincios.
Cand aspectul atractiv se intalneste cu fiabilitatea, se poate spune ca avem ocazia sa admiram o exceptie. Polo este una dintre ele. Desi fiabilitatea reprezinta o caracteristica de serie. Si, chiar daca va veti bucura multa vreme de acest model gratie renumitei calitati Volkswagen, trebuie sa spunem ca masina nu va fi doar a dumneavoastra. Pentru ca se va transmite cu siguranta generatiei urmatoare.

Caracter. Putere.
Notiunea de caracter este utilizata frecvent ca sinonim pentru perseverenta, incredere in sine, suveranitate. Trasaturi potrivite – de exemplu pentru a descrie modelul Polo. Vreti dovezi? Acestea sunt oferite de propulsoarele sale puternice pe benzina si de motoarele diesel cu tehnologie common-rail, dar si de trenul sportiv de rulare disponibil optional si de gama variata de jante din aliaj usor disponibile.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
4781676751_69644681c7.jpg