Volkswagen ofera una dintre cele mai sigure game de modele

• Stele pentru siguranta – Volkswagen ofera una dintre cele mai sigure game de modele
• Sase modele cu rezultate optime la EuroNCAP, zece autovehicule la nivelul intregului concern

Focsani, 22 octombrie 2009 – Pentru Volkswagen, siguranta autovehiculelor reprezinta prioritatea de top. Aceasta concluzie este subliniata de statistica actuala EuroNCAP care arata ca nu mai putin de sase modele Volkswagen (Polo, Golf, Tiguan, Touran, Passat, Touareg) au rezultate optime de cinci stele la testele dificile de impact. Astfel, Volkswagen ofera clientilor sai una dintre cele mai sigure game modele din lume.
„Pentru noul Polo am obtinut in urma cu cateva saptamani cele mai bune rezultate, in ciuda conditiilor de impact mai dificile adoptate pentru EuroNCAP. Aceeasi concluzie este valabila pentru Golf din cea de-a sasea generatie si pentru Tiguan. Suntem foarte mandri de acest rezultat, pentru ca siguranta in trafic se bucura de o traditie indelungata la Volkswagen si va reprezenta si viitor un etalon pentru dezvoltarea noilor modele”, a declarat directorul de dezvoltare al marcii Volkswagen, dr. Ulrich Hackenberg.
Volkswagen dezvolta de multa vreme tehnici de siguranta care impun noi standarde pe piata automobilelor. Un exemplu in acest sens este reprezentat de programul electronic de control al stabilitatii ESP, care ofera tehnologii nu doar pentru segmentul de top, ci si pentru clientii tuturor claselor de automobile. ESP este in prezent fara indoiala una dintre dotarile de baza de care beneficiaza numeroase autovehicule noi. Pentru noul Polo, acest sistem este disponibil chiar in serie.
Faptul ca imbunatatirea sigurantei in trafic are o semnificatie deosebita pentru Volkswagen este demonstrat si de campania actuala GTI. Astfel, cel mai mare producator de automobile din Europa ofera clientilor care nu au implinit 21 de ani si care opteaza pentru modelele GTI un training gratuit de siguranta. Pentru ca se stie din automobilism: o masina poate fi valorificata la capacitatea maxima numai de un sofer bine pregatit.
Euro NCAP (New Car Assessment Programme = programul de evaluare a sigurantei pasive a autovehiculelor noi) reprezinta in prezent unul dintre cele mai importante standarde la capitolul sigurantei autovehiculelor. Pentru Offsetcrash, acesta impune cerinte mult mai stricte in comparatie cu legislatia UE aplicabila.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi