Volkswagen Crafter – prezentare model

• Incredibil de puternic!
• Acum, Crafter poate fi achizitionat de la Scorpion incepand de la 18.095 euro fara TVA.
Cine este el?
Revolutie in loc de evolutie: in ceea ce priveste tehnologia, siguranta, economia si design-ul, noul Volkswagen Crafter a depasit asteptarile specialistilor auto si ale celor care sunt familiari cu marca si modelul anterior. Designul indraznet face din succesorul modelului LT un autovehicul comercial inconfundabil
Spatiu
Crafter este o completare ideala a gamei Transporter. Cu mase totale de 3.5 si 5.0 tone, modele de baza Crafter 35 si Crafter 50 acopera o gama larga de utilizari. Crafter este disponibil in doua versiuni de ampatament – 3665 si 4325 mm, si un model nou cu consola lungita pentru varianta Furgon. Acoperisul este si el disponibil in trei variante: normal, inalt si suprainaltat, oferind o inaltime maxima de incarcare de la podea la acoperis de 2140 mm. Volumul compartimetului de incarcare variaza acum de la 7.5 la 17 mc, depasind modelul predecesor cu pana la 25%.
Nu doar in termeni de volum atige noul Crafter performante demne de record. Usa culisanta a compartimentului de marfa are o deschidere de 1300 mm, iar dimensiunea de incarcare intre arcade pentru versiunea echipata cu roti “supersingle” este de 1350 mm, cifre de top in categorie. Acest tip de roti, disponibile optional pe varianta de 4,6 t, nu numai ca reprezinta o premiera, dar in comparatie cu obisnuitele anvelope duble economisesc spatiu si greutate, reducand pe partea din spate rezistenta la inaintare. Alaturi de oferta generoasa de spatiu, exista o gama variata de dotari optionale ce permite personalizarea specifica a Crafter-ului in functie de utilizare.
Motorizari si transmisie
Volkswagen isi bazeaza gama autovehiculelor comerciale pe noile motoare TDI, renumite pentru fiabilitate si economie de carburanti. Aceste propulsoare integreaza in premiera tehnologia Common Rail. Toate versiunile folosesc motoare cu cinci cilindri de 2.5 litri. Gama de performante este conceputa pentru a satisface toate cerintele clientilor. Astfel, exista disponibile trei variante de motorizari ce dezvolta 109, 136 si respectiv 163 CP.
Noile motoare sunt economice si au costuri de intretinere mici. Ele indeplinesc normele Euro 4 de poluare, fiind echipate in dotarea standard cu filtru de particule si convertor catalitic.Incepand din toamna acestui an, Crafter 50 va indeplini norma de poluare Euro V, ceruta prin legislatie.
Crafter foloseste o transmisie manuala in sase trepte. Schimbatorul de viteze este tip joystick, pozitionat in bord, langa volan, pentru o operare facila. Ca optiune se poate monta o cutie de viteze automata SHIFTMATIC ® pentru motorizarile de 109 CP si 136 CP. Aceasta imbina confortul cutiilor de viteze clasice cu performante specifice celor mecanice
Confort
Echiparea standard include: inchidere centralizata cu telecomanda si geamuri actionate electric. Spatiile de depozitare sunt exemplar realizate. Compartimentele cu deschideri ample si spatii speciale pentru sticle de bauturi, torpedoul generos, toate fac parte din dotarea standard, ca si spatiile de depozitare situate deasupra parbrizului si numeroasele suporturi pentru pahare.
Sigranta
Nu numai confortul este la un nivel ridicat, ci si siguranta. Ampatamentele lungi si ecartamentul marit asociate cu directia precisa formeaza o baza excelenta pentru un autovehicul de o siguranta exemplara in rulare.
Franarea este asigurata de un puternic sistem ce actioneaza rotile de 16“ si este asistata de o serie de sisteme electronice. Toate modelele Volkswagen Crafter dispun in standard de airbag sofer, ABS, sistem antipatinare (ASR) si program elctronic de stabilitate (ESP). Acesta din urma inglobeaza acum functii noi, cum ar fi recunoasterea nivelului de incarcare.
Volkswagen Crafter ofera si o gama bogata de elemente de siguranta pasiva. Toate scaunele au tetiere ajustabile si centuri de siguranta pretensionate in trei puncte. Airbagul pentru sofer este oferit in echiparea standard si exista optiunea pentru airbag pasager si airbaguri laterale. In cazul unui impact, energia se transmite zonelor deformabile, iar sistemul de ancorare a incarcaturii asigura securitatea acesteia in cazul unui impact

Acum, Crafter poate fi achizitionat de la Scorpion incepand de la 18.095 euro fara TVA.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi