Vlad Mirita si Pandorra Business Management lanseaza Opera but not too Loud!

De Dragobete, un altfel de artist, o altfel de companie, un concept unic pentru o altfel de seară. Opera but not too Loud sparge tiparele prin simplitatea ideii și prin apropierea de sufletul artistului care sălăsluiește în fiecare dintre noi.
Și pentru că o idee nu reprezintă nimic dacă nu este pusă în practică am început să ne jucăm….
“Opera but NOT too Loud este pentru tine. Am eliminat orice inovaÈ›ie tehnică, orice ajutor artificial, preînregistrat, prelucrat….Orice este în plus umbreÈ™te adevărul, estompează energia artistului È™i trăirile lui….Doar un pian si o voce… Comunicăm sincer… Două suflete îți cântă, doi artiÈ™ti, doi prieteni….”, spunea Vlad Miriță, promotorul conceptului alaturi de Pandorra Business Management.
În ideea de apropiere dintre operă și prietenii ei am pornit într-o călătorie prin locurile unde cei din urmă obișnuiesc să poposească. O cafenea, un pub și iar o cafenea, în București sau Timișoara există o seară cu Operă “but NOT too Loud”.
Suntem acolo unde ne sunt prietenii, ai noÈ™tri È™i ai voÈ™tri, pentru că ne propunem să arătăm că poate fi È™i altfel…
Te-ai gandit cum ar fi sa savurezi o cafea cu aroma unei arii celebre, sau un coktail asezonat cu o cantoneta? Ei bine pe data de 24 Februarie poti sa incerci.
Vino alaturi de prietenii tai, de iubitul tau sau de iubita ta sa petreci o seara de Dragobete cu multe surprize la o cafea cu spuma de Opera.
Te asteptam la Pose Café pe 24 Februarie, incepand cu orele 20:00.
Rezerva acum o masa: 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti