Vlad Ghitulescu, Presedintele Organizatiei PNL Voluntari, adreseaza urari de sarbatori

Stimati prieteni, cetateni ai orasului Voluntari

Indiferent de vremurile pe care  le traim, Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru a ne incredinta unii altora gandurile si speranta de mai bine.

Asadar, imi rezerv onoarea de a adresa in numele meu si al Organizatiei PNL Voluntari, tuturor locuitorilor din oras si romanilor de pretutindeni, calde urari de sanatate pace si bucurie.

In curand ne vom desparti de un an marcat de greutati si griji pentru marea majoritatea dintre noi, un an in care orgoliile, confruntarile politice , minciuna au tinut capul de afis.

Pentru un moment va propun sa le uitam pe toate si sa ne adunam sub brad pentru a ne bucura de momentele magice ale iernii.

Va urez sa aveti parte de o masa imbelsugata, cadouri, prieteni, colindatori, ganduri bune si planuri pentru un viitor mai bun.

Nutrim catre un an plin de impliniri intr o Romanie a bunului simt, motiv pentru care va dorim liniste fericire si curajul de a deschide ochii. Toate acestea insotite de multa sanatate si puterea de a schimba lucrurile Prin Noi Insine .

Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurie!

Cu stima ,

Vlad Ghitulescu

Presedinte Organizatia PNL Voluntari