VJ Sanziana despre noul iubit, in FOX Magazine: “Recunosc ca nu am vrut sa-l cunosc la inceput”

In noul numar al revistei FOX, VJ-ita de la Music Channel, Sanziana Negru a declarat ca nu a vrut sa-l cunoasca pe Oliver, noul iubit.
Intrebata despre cum s-au cunoscut si daca nu este greu sa aiba o relatie la distanta, Sanziana a declarat: “Desi recunosc ca nu am vrut sa-l cunosc la inceput am reusit sa ne imprietenim printr-o prietena comuna. Intr-adevar nu este usor sa ai o relatie la distanta dar totul depinde de increderea si sinceritatea dintre noi.”

Cat despre invitatia de a juca intr-un film sau o telenovela, Sanziana nu ar refuza propunerea.

Te-ar interesa sa joci intr-un film/ telenovela si ce rol crezi ca ti s-ar potrivi?

Depinde de proiect, cred ca mi s-ar potrivi unul foarte fresh, care sa emane multa energie. La rol cred ca m-ar tenta unul cat mai diferit de cum sunt eu, sa fie provocarea mai mare.

Interviul luat pentru FOX Magazine, nu a omis nici intrebarile despre planul personal:

In plan profesional si personal ce modele feminine ai ?
Atat pe plan profesional, cat si personal,imi place mult Gwen Stefani.  Mi se pare o artista din toate punctele de vedere, ii ador stilul si cred ca o prinde de minune si rolul de mama. Are niste copii absolut adorabili.

Care sunt trucurile tale de beauty ?

Nu apelez la foarte multe trucuri pentru ca nu am inca nevoie de ele. Recomand 8 ore de somn in fiecare noapte, sport si bineinteles sa avem grija la alimentatie.

Interviul integral poate fi citit la http://www.foxmagazine.ro/lifestyle/people/145-vj-sanziana.html