Viziteaza Bucuresti-ul! Cu siguranta vei fi uimit

Bucuresti este capitala si cel mai mare oras al tarii noastre, si este, de asemenea, cel mai mare centru administrativ, economic, comercial si industrial de la noi. Mai mult decat atat, poate fi considerat punctul de plecare catre diferite destinatii turistice, fie ca acestea se afla in Romania sau in strainatate. Totusi, inainte ca cineva sa aleaga sa viziteze alte locatii din strainatate, este recomandat sa descopere tot ceea ce ’Micul Paris’ are de oferit si sa caute cazare la un hotel Bucuresti pentru cel putin 2 zile. 

Capitala este renumita pentru numeroasele atractii si monumente turistice, iar istoria si legendele acestui oras sunt numeroase, de aceea este recomandat sa nu ratezi sansa de a te plimba si afla tot ceea ce Bucurestiul ascunde. Cu siguranta vei descoperi lucruri pe care nu le stiai, vei ramane uimit de frumusetea cladirilor si a locurilor, te vei relaxa in parcurile de aici si, daca esti genul, te vei putea distra asa cum nu ai facut-o in nici o alta parte, caci capitala este recunoscuta pentru viata de noapte extrem de palpitanta. 

Ce nu trebuie sa ratezi in Bucuresti? 

Cu siguranta toti am auzit despre Palatul Parlamentului, insa nimic nu se compara cu a te plimba in dreptul celei mai mari cladiri din Europa si a doua ca marime din intreaga lume. Cu siguranta este un moment pe care vei dori sa il imortalizezi in poze.  

Calea Victoriei este primul drum construit din Bucuresti si purta numele Drumul de lemn, caci era pavat cu trunchiuri de copaci. Acest bulevard este pe cat de vechi, pe atat de faimos pentru unele dintre cele mai vechi cladiri de aici. 

Arcul de Triumf este un monument ridicat in anul 1935 si are ca sursa de inspiratie arcul din capitala Frantei.  

Desi capitala are cel mai mare grad de poluare fonica din tara, te poti plimba si relaxa in unul dintre numeroasele parcuri de aici, printre care: parcul Herastrau, parcul Cismigiu, parcul IOR sau parcul Izvor. Indiferent pe care dintre acestea il vei alege, cu siguranta ziua ta se va insenina. Iar daca vei alege sa vizitezi capitala in sezonul cald, vei putea avea sansa de a participa la numeroase evenimente ce au loc aici. 

In schimb, daca esti pasionat de cultura si arta, poti face un tur al muzeelor, caci Bucurestiul se poate bucura de foarte multe astfel de locatii. Cel mai recunoscut si renumit este Muzeul Taranului Roman, care se poate bucura de un numar foarte mare de piese(peste 18.000 de articole de ceramica si peste 20.000 de costume nationale, fotografii, icoane, covoare, etc.). 

Vrei distractie? Nimic mai simplu! 

Cel mai cunoscut loc din Bucuresti este Centrul Vechi, aici existand numeroase cafenele, baruri, pub-uri sau restaurante, si cu siguranta vei gasi un loc potrivit pentru a servi masa sau pentru a bea ceva. Insa, a servi masa in capitala nu este deloc un lucru complicat, caci exista numeroase restaurante cu specific romanesc sau international. 

Daca esti pasionat de shopping, atunci cel mai potrivit loc unde poti merge in Bucuresti este Piata Unirii, unde gasesti mall-uri cu magazine de tot felul. 

Daca esti in cautare de cazare in Bucuresti, te invitam sa accesezi site-ul nostru pentru rezervari!