VIXO estimeaza o crestere a pietei produselor promotionale si trofeelor din cristal in 2012

Trofeele si promotionalele din cristal sunt produse specifice evenimentelor elegante, impozante, cu participanti de marca. Organizate de agentii de publicitate sau alti specialisti in domeniu, in cadrul acestor evenimente se urmareste premierea unor personalitati remarcabile care au adus, prin munca si implicarea lor, o contributie importanta in domeniul in care activeaza.
Mediul optic permite exprimarea libera a creativitatii. Astfel, in interiorul cristalului se pot grava orice tip de mesaje text, sigle, fotografii, dar si imagini 3D.
Produsele promotionale si trofeele din cristal sunt importate sub forma de semifabricat si personalizate cu ajutorul laserului, prin tehnologia SSLE ( Sub Surface Laser Engraving). O echipa talentata de graficieni si designeri contribuie la obtinerea unor produse finite exceptionale, care au adus bucurie si admiratie celor carora le-au fost decernate.
Calitatea deosebita, eleganta, posibilitatea de personalizare, unicitatea sunt argumente pentru care VIXO estimeaza o crestere a cererii pentru produsele sale in 2012. Relatia foarte buna cu partenerii constituie un argument in plus pentru optimismul echipei VIXO.

Despre companie: VIXO este o companie bucuresteana specializata in servicii de grafica si gravura laser sub suprafata, avand ca mediu de exprimare cristalul optic. De 6 ani, VIXO s-a remarcat ca un partener serios si dedicat, participand alaturi de profesionisti in domeniu la unele dintre cele mai importante evenimente de peste an.

Roxana IRIMIA – Business Development Manager VIXO
0733.101.929
office@vixo.ro
www.vixo.ro