VINTAGE SHOPPING DAYS la OLD CITY Franceza

12-13 februarie; 10:00-18:00

Bucurestiul se pregateste de primavara, iar noi ne pregatim de cumparaturi! Ne asteapta multe sarbatori importante: Ziua Indragostitilor, Dragobete, 1 si 8 Martie si unde e mai bine sa mergi la shopping decat la un targ vintage& handmade?

Old City Franceza va invita la Vintage Fair VALENTINE’s DAY, pe 12-13 februarie, pe str. Franceza, Nr.3, la o calatorie de doua zile prin lumea hainelor vintage si a accesoriilor lucrate manual! O ocazie minunata pentru a va petrece weekendul cu partenerul sau prietenele: zeci de hainute si accesorii ve asteapta, iar dupa shopping puteti savura din bunatatile din meniul casei.

Organizatorii au pregatit o atmosfera speciala, cu muzica anilor ’70-’80 si cu multe povesti vintage & handmade!

Printre expozanti, ii vei descoperi pe Utopic Art, Onix Shop, Crazy For Vintage, Povesti Crosetate, Papaya Handmade, Valentina Handmade, Lavinia Voicu, Miss Rodica, Sephora-Matteo, Adelina Bortan si Ovidiu Ciucu.

Brose, bratari, cercei, multa dantela, coliere unicat, obiecte vestimentare pictate manual, dar si haine de inspiratie retro sau vintage, ceai cald, muzica buna si surprize pentru vizitatori…acesta este meniul Vintage FAIR VALENTINE’S DAY!

Parteneri media: Magic FM, B24Fun, www.Youmago.ro, www.9am.ro, www.port.ro, www.sapteseri.ro, www.iconcert.ro, www.studentie.ro, www.thecity.ro .

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la:

Ada Cabac – PR & Marketing Manager

Old City Franceza

Str. Franceza, Nr.3

Mobil: 0733647730

E-mail: office@oldcity-lipscani.ro

www.oldcity-lipscani.ro