Vino sa vezi cum e sa lucrezi la KFC in timpul Zilelor Portilor Deschise!

KFC Romania te invita sa vezi cum e sa lucrezi in bucataria unuia dintre restaurantele sale in timpul Zilelor Portilor Deschise, pe 30 noiembrie si 2, 3 decembrie 2010.

Toti cei care isi doresc sa afle cum se desfasoara activitatea unui angajat din spatele zonei de contact direct cu clientii, cum sunt preparate zilnic celebrele produse din carne de pui si care sunt standardele de calitate pe care angajatii le respecta, o vor putea face pe parcursul celor 3 zile, intre orele 10.00-12.00 si 15.00 – 17.00.

Programul restaurantelor care vor putea fi vizitate este urmatorul:

• Marti, 30 noiembrie: KFC Mosilor Bucuresti, KFC Beldiman Bucuresti, KFC Iulius Mall Timisoara si KFC Polus Cluj-Napoca;

• Joi, 2 decembrie: KFC Crangasi Bucuresti, KFC Cotroceni Bucuresti, KFC Buzau, KFC Iulius Mall Cluj-Napoca

• Vineri, 3 decembrie: KFC Liberty Center Bucuresti, KFC Baneasa Shopping City Bucuresti, KFC Sibiu si KFC City Park Constanta.

Desi curiozitatile de tot felul sunt permise si orice intrebare isi va gasi raspunsul din partea angajatilor KFC, vizitatorii vor avea si cateva reguli stricte de respectat.

Toti cei care isi doresc sa participe la Zilele Portilor Deschise KFC trebuie sa aiba asupra lor buletinul sau cartea de identitate si vor completa o declaratie pe propria raspundere conform careia nu sufera de vreo boala transmisibila. Vor purta echipamentul de protectie pus la dispozitie de KFC si se vor supune regulilor de acces in zonele speciale.

De asemenea, participantii nu vor putea intra in bucatarie cu telefoane, aparate de filmat sau fotografiat. Singurele persoane care fac exceptie de la aceasta regula vor fi jurnalistii care au acreditare.
Lantul de restaurante KFC este prezent cu 39 de restaurante in 17 orase din Romania si functioneaza in sistem de franciza, licenta fiind detinuta de compania US Food Network din 1997.