Vino sa-ti petreci vacante in Grecia, pe cele mai insorite tarmuri elene

Grecia , este locul minunat cu nenumarate locuri care merita sa fie vizitate.Incepand cu marile orase pana la isulele cu nota idilica,aceasta tara ofera locuri care-ti taie respiratia.

Nu vei regreta si vei ramane doar cu amintiri din cele mai placute daca vei opta pentru vacante Grecia.

Grecia, destinatia cu zeci de posibilitati turistice

Anual, oferta vacante Grecia atrage milioane de turisti de pe tot mapamondul. Descopera oferta vacante Grecia accesand https://travelidea.ro/grecia/co1 si vei fi doar la un pas de vacanta mult visata.

Alege sa petreci vacante in Grecia

Si aceasta si pentru ca ai parte de clima blanda si un sezon turistic care poate sa dureze din luna mai pana in luna octombrie.

Nu te vei simti strain intr-o tara straina deoarece pentru a-ti petrece cele mai deosebite vacante Grecia, gazdele au ales sa fie foarte primitoare si sa-ti creeze atomsfera calda, placuta si relaxanta.

Ce inseamna de fapt petrecerea vacantelor in Grecia

Poti opta pentru vacante in Grecia continentala, in insule sau peninsule.

Partea continentala iti ofera o multitudine de orase pline de personalitate, cu un farmec aparte. Fiind foarte ofertanta, merita sa se regaseasca pe lista ta de vacante Grecia.

Poti vizita capitala, Athena, care este un oras magnific, cu o istorie vasta avand foarte multe obiective turistice recunoscute in toata lumea.

Portul Pireu,Acropolele, Pantheonul si nenumaratele temple te asteapta incarcate de istorie si frumusete pentru a ti se destainui facand impreuna cu tine arc peste timp.

Dar te vor imbia si fabuloasele gredini publice, cluburi si restaurante sau piete incarcate cu suveniruri.

Situl Acropole, iti ofera cu generozitate greutatea istoriei iar cu un farmec aparte, in vecinatate te asteapta boemul cartier Plaka.

Mai poti vizita Salonic, orasul pe unde a trecut Cicero si Cleopatra, orasul Kavala, micul Monte Carlo al Greciei unde poti face o incursiune la site-ul arheologic Philippi.

Daca optezi pentru vacante Grecia in insule, trebuie sa stii ca acestea si-au castigat un bun renume si multe dintre acestea chiar nu mai au nevoie de vre-o prezentare.

Mergi la Santorini sau pe plajele de la Lefkada si orice ti-ai imaginat iti va depasi asteptarile deoarece poti vedea privelisti paradisiace.

Lefkada, Santorini, Zakynthos, Creta, Corfu,Thassos, Rhodos, Mykonos,Kos, Lesbos,Monemvasia sau peninsula Halkidiki te asteapta cu privelisti minunate si momente de rasfat total pentru ca este vacanta ta si meriti sa ti-o petreci dupa bunul tau plac.

Tot ce ai de facut este sa accesezi site-ul de mai sus si vei gasi o gama variata de pachete turistice si chiar iti putem personaliza vacanta.

Si pentru ca meriti sa fii surprins, an de an oferta noastra este regandita si  iti oferim nu o vacanta de vis ci implinirea visului tau.

Colaborarea noastra este cea mai potrivita pentru tine fiindca gama variata de oferte iti vine in sprijin si vei avea de unde alege peste asteptari.

Hai cu noi in vacanta ta de neuitat si iti garantam ca vei reveni an de an pentru a-ti oferi un nou pachet turistic.